Hotelli Tiilenpää

Tuuli Vuorma
Julkaistu: lokakuu 4, 2017 (Kvaliti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Sidottu.

Roistoakatemia-fantasiasarjan 2. osa!

Kun Roi Hopponen astelee syksyn tullen kohti Nurjanpuolenkujaa aloittaakseen toisen kouluvuotensa Roistoakatemiassa, hän ei vielä aavista, että tuleekin viettämään suuren osan vuodesta aivan muualla. Hotelli Tiilenpään kartanossa on helppo unohtaa olevansa vakooja, varsinkin kun roistot käyvät yhä tutummiksi ja etenkin yksi heistä erityisen kiinnostavaksi…

Roisto-oppilaan elämä ei kuitenkaan ole vain koirankujeita, miekanterän pakoilua tai kajahtaneen kaupanopettajan kummastelua. Roi huomaa entistä selvemmin, ettei rikosten maailma ole leikkiä. Siihen kuuluu myös tuoreita hautoja, kartanon vintillä odottavia yllätyksiä ja telkien takana istuvia opettajia. Kun Roistoakatemia ei tee mitään pelastaakseen opettajansa hirsipuulta, on oppilaiden otettava oikeus käsiinsä.

Hotelli Tiilenpää on Roistoakatemia-fantasiakirjasarjan toinen osa, jatkoa tamperelaisen kirjailija Tuuli Vuorman kehutulle esikoisteokselle Caapparin kääty.

muokattu 05.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Tuomitun ruusu (Roistoakatemia, #4)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)

Kirja-arvioita (1)

Polgara avatar
Kirjoittanut
5.0

Roistoakatemia-sarjan toinen osa jatkaa Roi Hopposen tarinaa, jossa hän vahingossa joutuu opiskelemaan Poliisikoulun sijaan opinahjoon, jossa opetellaankin elämää lain väärällä puolella. Jo ensimmäinen osa tästä tamperelaisen kirjailija Tuuli Vuorman sarjasta tempaisi minut mukaansa tarinaan ja arvostelinkin kyseisen kirjan viiden tähden arvoiseksi. Ehkä kuitenkin olisi pitänyt antaa sille ensimmäiselle osalle neljä tähteä, sillä tämä toinen osa oli, jos mahdollista, ... (lisää)

Paikalla 3 jäsentä ja 51 vierailijaa
Salka, Jussi, Fievre
Uusin jäsen: Tiia
Jäseniä yhteensä: 9324