Prinssi jolla ei ollut sydäntä (Aurora, #1)
Keskiarvo 4.18
4.18 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Prinssi jolla ei ollut sydäntä

Anu Kuusenoksa
Julkaistu: elokuu 4, 2017 (Scarabe)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen, vampyyrit

Kansi: Antti Tahvanainen. Nidottu.

Jo ihmiskunnan aamunkoiton aikaan öitä hallitsi kaksi vampyyria. Kun toinen heistä päätti luoda itselleen jälkeläisen, alkoivat verilinjat kasvaa erilleen. Veri hallitsee heitä. Se kahlitsee heidät vanhimpiinsa – yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Öisessä metsässä nuori ihmistyttö Aurora kohtaa Judaksen. Mies osoittautuu pakotieksi painajaisesta, jossa Aurora elää. Mutta Judaksen menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Hän on muukalainen kaltaistensa keskuudessa. Hän kulkee verilinjojen ulkopuolella.

Judaksen ja Auroran kohtaaminen johtaa tapahtumiin, joissa vampyyrien vuosituhansien aikana rakentama ankara hierarkia murentuu. Aurora tempautuu mukaan vampyyrien ikiaikoja kestäneisiin kuvioihin, joita sävyttävät kauna, kosto ja juonittelu. Pian hän on niin syvällä, ettei paluuta enää ole. Auroran tarina saa alkunsa.

muokattu 13.03.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hämärän muistot (Yön siivet, #2)Hämärän syleily (Yön siivet, #6)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Paljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)Selviytyjät (Intertwined, #2)

Kirja-arvioita (3)

scarlet avatar
Kirjoittanut
2.5

Alku oli todella sekava eikä meinannut saada tolkkua koko kirjasta.Pikku hiljaa kirja eteni mutta hyppi eri aikakausissa ja tapahtumissa. Tässä kun mietin niin en enää edes muista miten kirja loppui. Siksi vain 2,5 tähteä.

saara avatar
Kirjoittanut
5.0

Kirjassa on äärettömän hyvin kuvattu kaikki tapahtumat, ympäristö, tunteet ja eleet niin että siihen maailmaan ei voi olla pääsemättä sisään. Ja se erotiikkapuoli, vitsi miten hyvin kirjotettu että hengästyttää melkein itseäkin :D Kirjan ainut huono puoli oli se että se loppui kesken, eikä lukemisesta saanut tarpeekseen, malttamattomana jatko-osaa odottaen :)

Kati Heikkinen avatar
Kirjoittanut
5.0

Kirjan tarina oli mukaansatempaava sekä ajatuksia ja tunteita herättävä. Kirjan lopussa tunsin surun sekaista haikeutta tarinankerronnan loppuessa. Edellisen kerran koin vastaavan haikeuden J.K. Rowlingin kirjoittaman kirjan lopussa. Odotan innolla Kuusenoksan seuraavaa teosta.

Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Lauri Wallivaara
Jäseniä yhteensä: 9379