Varjosielu (Pohjoisen legendat, #2)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Varjosielu

Aapo Leisiö
Julkaistu: joulukuu 9, 2017 (Scarabe)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: kotimainen

Kartat: Tero Lehtonen. Kannen kuva: Heikki Kuusipalo. Nidottu.

Arathus pyrkii määrätietoisesti Mioksen kirkon suosioon ja ottaa arkkipiispalta saamansa tehtävän vastaan. Kaikkia seurueesta päätös ei kuitenkaan miellytä, eikä matka suju niin ruusuisesti, kuin nuori velho olettaa. Arathus ei lähtiessään tiedä, että tehtävä tulee muuttamaan hänen elämänsä pysyvästi, eikä edes virtaus anna anteeksi kaikkea. Varjot seuraavat Arathusta, kunnes vääjäämättä kietovat velhon syleilyynsä.

Varjosielu kertoo Arathuksen matkasta etelään, pois Mioksen tutuista ja turvallisista maisemista. Etelään jossa Gelendarin syntymän jumala ja paladinit käyvät jatkuvaa taistelua Darkonian kuolemaa ja tummien soturien rivejä vastaan. Varjosielu on tarina itsenäistymisestä, menettämisestä ja vastakohtien kohtaamisista.

muokattu 09.12.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Perillinen (Perillinen, #4)Ennen hirttämistä (Ensimmäinen laki, #2)Mifongin kätkemä (Mifonki-sarja, #4)Halveksunnan aika (The Witcher – Noituri, #4)Viisaan miehen pelko (Kuninkaansurmaajan kronikka, #2)

Kirja-arvioita (1)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Tarina oli polveilevampi kuin trilogian ensimmäisessä osassa, välillä jopa sekava. Uusia paikkoja kuvailtiin todella yksityiskohtaisesti ja nimiä vilisi jälleen reilusti. Välillä oli vaikeuksia pysyä mukana kuka teki mitä ja miksi. Viimeisen sadan sivun aikana kerronta parani ja juoni selkeytyi. Ja mitä käänteitä tuolloin tarjoiltiinkaan! 

Paikalla 53 vierailijaa
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857