Hopeasokerimestari & musta keiju 1 (Hopeasokerimestari & musta keiju, #1)
Keskiarvo 3.80
3.80 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Hopeasokerimestari & musta keiju 1

Alto Yukimura, Miri Mikawa
Julkaistu: 2016 (Sangatsu manga)
Alkuperäinen nimi: Ginzatoshi to kuro no yosei
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, manga

Alkuteos: Miri Mikawa. Hahmoluonnokset: Aki. Suomentanut Antti Valkama. Nidottu.

Sokerityöläisten ammattikunta valmistaa hopeasokerista herkkuja, joiden sanotaan tuovan onnea ihmisille ja pidentävän keijujen elinikää. Ann on nuori neito, jonka tavoitteena on voittaa itselleen himoittu hopeasokerimestarin arvonimi. Sitä varten hänen on matkustettava pääkaupunkiin turvatonta maantietä pitkin. Niinpä Ann ostaa turvakseen soturikeiju Scharin. Hän tosin tahtoisi olla ennemmin tämän ystävä kuin omistaja, mutta se on vaikeaa maailmassa, jossa ihmiset ovat orjuuttaneet keijut palvelukseensa. Yhteiset koettelemukset alkavat kuitenkin lähentää kaksikkoa toisiinsa.

(muokattu 08.10.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hopeasokerimestari & musta keiju 2 (Hopeasokerimestari & musta keiju, #2)WeedHopeanuoliVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut ()
2.5

Vai että tällainen rantautui sitten Suomeen. Hopeasokerimestari ja musta keiju (lyhennän nyt Hopea) on hyvin keskinkertainen manga. Aihe on sellainen, minkä olisin joskus ihan pikkupirpanana keksinyt, mutta toisaalta, sehän perustuukin romaanisarjaan. Se seikka tosin vetää mielen vähän maahan, mangatkun käsittelevät vain romaanien ensimmäisen osan tapahtumia, joten ei voi tietää, miten hahmille lopulta käy. Piirrostyylistä on itseni vaikea sanoa, pidänkö vai en. Se on ... (lisää)

Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
Nella
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757