Hopeasokerimestari & musta keiju 2 (Hopeasokerimestari & musta keiju, #2)
Keskiarvo 3.75
3.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Hopeasokerimestari & musta keiju 2

Alto Yukimura, Miri Mikawa
Julkaistu: 2017 (Sangatsu manga)
Alkuperäinen nimi: Ginzatoshi to kuro no yosei
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, manga

Alkuteos: Miri Mikawa. Hahmoluonnokset: Aki. Suomentanut Antti Valkama. Nidottu.

Sokerityöläisten ammattikunta valmistaa hopeasokerista herkkuja, joiden sanotaan tuovan onnea ihmisille ja pidentävän keijujen elinikää. Ann on nuori neito, jonka tavoitteena on voittaa itselleen himoittu hopeasokerimestarin arvonimi. Sitä varten hänen on matkustettava pääkaupunkiin turvatonta maantietä pitkin. Niinpä Ann ostaa turvakseen soturikeiju Scharin. Hän tosin tahtoisi olla ennemmin tämän ystävä kuin omistaja, mutta se on vaikeaa maailmassa, jossa ihmiset ovat orjuuttaneet keijut palvelukseensa. Yhteiset koettelemukset alkavat kuitenkin lähentää kaksikkoa toisiinsa...

(muokattu 08.10.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hopeasokerimestari & musta keiju 1 (Hopeasokerimestari & musta keiju, #1)WeedFriikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)HopeanuoliVampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut ()
2.5

Tässä osassa tunnelma laski aavistuksen ensimmäisestä. Touhu alkoi olla sen verran sekavaa ja pitkäveteistä, ettei millään tuntunut olevan enää mitään väliä. Loppu jäi todella vajaaksi, ja jäi lopulta epäselväksi, että kuka nyt tykkää ja ei tykkää kenestä ja mitä tulevaisuudesaa tapahtuu. Ja tosiaan: mitä romaaneissa tapahtui ykkösosan jälkeen? Se taitaa jäädä mangan lukijoille ikuiseksi mysteeriksi.

Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Kati Piehl
Jäseniä yhteensä: 8754