Korpin kannus (Ruusujen sota, #4)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Korpin kannus

Conn Iggulden
Julkaistu: maaliskuu 2017 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Ravenspur: Rise of the Tudors
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kannen kuvat: Sally Taylor ja Vince McIndoe. Sidottu, kansipaperi.

Verinen valtakamppailu kiihtyy, kun Englannin kuningassuku saa uuden vihollisen. Juonittelua, hurjia taisteluja ja keskiajan julmuutta yhdistävä seikkailu on kuin Game of Thrones parhaimmillaan!

Englannista pakenemaan joutunut Edvard IV palaa maahan vihan ja nöyryytyksen ajamana. Vaikka puolet hänen armeijastaan on hukkunut merellä, Yorkin suvun kuningas käy raivoisaan hyökkäykseen veljensä Richard rinnallaan.

Edvard ja Richard eivät kuitenkaan aavista, että heidän pahin vihollisensa ei ole vielä näyttänyt kasvojaan. Henry Tudor on kasvanut mieheksi: hänet tunnetaan Punaisena lohikäärmeenä, joka aikoo panna pisteen Ruusujen sodalle.

”Conn Iggulden piirtää selkeän kuvan monimutkaisesta vallantavoittelusta sekä ruhtinaista ja ruhtinattarista. Iggulden osaa kuvata tuon ajan ihmisten ajatusmaailmaa. Se tenhoaa. Sotataitojen, tuon ajan strategian ja taktiikan kuvaajana hän on myös yliveto.” – Kauppalehti

muokattu 07.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pyövelin vallankumous (W.A.R.P., #2)Myrskyn soturit (Uhtred-sarja, #9)Myrskylintu (Ruusujen sota, #1)Miekkojen laulu (Uhtred-sarja, #4)Tyhjä valtaistuin (Uhtred-sarja, #8)
Paikalla 47 vierailijaa
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563