Unientemppeli

Jorma Aalto
Julkaistu: lokakuu 2017 (Marketiimi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Sidottu.

Jiens, Mart sekä Irna saapuvat Unientemppeliin, minne mestari Remell heidät leiristään lähetti. He ovat tulleet hakemaan vastauksia Fouranilta, Uniennäkijältä, toivoen tämän voivan auttaa heitä Mahdin kanssa. Vuorten asumus paljastuu unenomaisen rauhan pesäksi, mutta siellä on myös salaisuus. Yöllä ennen kolmikon saapumista, Fouran on maalannut taulun velhosta ja noidasta, sekä heidän perillisestään. Tuo maalaus on kuin ennusmerkki salatun lapsen paljastumisesta, mutta samalla se on myös kuin leima nuorten matkaajien otsaan.

Oli vain yksi syy siihen miksi Jiens ei lähtenyt Unientemppelistä jo samana iltana, kun Fouran pyysi häntä jatkamaan matkaansa. Hän halusi vielä yhden unen hiljaisuuden salissa, jossa unet ovat yhtä eläviä kuin hereillä oleminen. Viimeinen mahdollisuus.

(muokattu 09.11.2017)

Uusimmat keskustelut

Jorma AaltoKirjailija: Jorma Aalto
Kirjailijan tapaaminen opetti
Johanna 294 päivää sitten
Aloita uusi keskustelu tästä kirjasta | Näytä kaikki keskustelut

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Muste (Kaikkeuden kirja, #2)Lyödään rahoiksi (Kiekkomaailma, #31)Halveksunnan aika (The Witcher – Noituri, #4)Painajaisakatemia 2: Hirviöiden kosto (Painajaisakatemia, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 71 vierailijaa
Kuurankukka
Uusin jäsen: Inex
Jäseniä yhteensä: 8744