Angedelin prinsessa (Roistoakatemia, #3)
Keskiarvo 4.75
4.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Angedelin prinsessa

Tuuli Vuorma
Julkaistu: maaliskuu 26, 2018 (Kvaliti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Sidottu.

"Sen jälkeen kun hän oli astunut Roistoakatemian ovesta sisään, hän oli joutunut mukaan jos mihin. Viimeisen kahden vuoden aikana hän oli kokenut järkytyksen toisensa perään, hän oli pelännyt, toivonut, nauranut, surrut, rakastunut, luopunut. Kaiken kauhean keskellä hänen sydämensä oli lyönyt tarmokkaammin kuin koskaan ennen."

Vietettyään hetken lainsuojattomien leirissä Roi Hopponen ystävineen odottaa paluuta Roistoakatemiaan. Paluusta ei kuitenkaan tule aivan sellainen, kuin Roi on toivonut. Hän huomaa sotkeutuneensa väärien valojen ja vanhojen kaunojen vaaralliseen verkkoon, josta irti pääseminen vaatii rohkeita toimenpiteitä. Roistokouluun vahingossa eksynyt Roi ei ole sama poika, joka kaksi vuotta myöhemmin astelee poliisiasemalle vakaana aikeenaan tehdä se, mikä on oikein.

Kevään koittaessa Ikivirran kaupunki saa arvovieraan, jota odottavat jännityksellä niin kansalaiset, viranomaiset kuin roistotkin. Angedelin prinsessan saapuessa kaupunkiin alkaa taistelu siitä, kenelle kuuluu perijän kruunu. Virkavallan ja varkaiden takaa-ajoleikkien keskellä Roin on viimein valittava, kenen joukoissa hän seisoo.

Angedelin prinsessa on Roistoakatemia-sarjan kolmas osa, jatkoa teoksille Caapparin kääty (Topelius-palkintoehdokas 2018) ja Hotelli Tiilenpää.

muokattu 28.03.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Painajaisakatemia 3: Hornan hirviöt (Painajaisakatemia, #3)Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)Gregor ja salaisuuksien merkit (Alismaan tarinat, #4)Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Taikajengi ja suuri ennustaja (Taikajengi, #2)

Kirja-arvioita (1)

Polgara avatar
Kirjoittanut
5.0

Sarjan kirjoista tähän mennessä vauhdikkain!

Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: Anni
Jäseniä yhteensä: 9321