Koutamäen noita (Koutamäen noita, #1)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Koutamäen noita

Seita Rönkä
Julkaistu: maaliskuu 15, 2018 (Haamu)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, noidat

Kansikuvitus: Marjo Nygård. Nidottu.

Lone on omalaatuinen tyttö, jolla on kaksi äitiä, yksi isä ja hevoshullu pikkusisko. Lone asuu Koutamäen kylässä, jossa kaikki tuntevat kaikki ja juorut ravaavat nopeammin kuin sysimusta arabialaisori.

Kun Koutamäelle muuttaa upporikas kaunotar, kylän juorupata porisee yli. Kuka on neiti Bergström? Mistä hän tuli ja miksi? Onko hän tavallinen nainen vai noita?

Lonen kesästä tulee vähintäänkin epätavallinen. Päänvaivaa tuottaa neiti Von Noidan omituisen älykäs hevonen ja naapuriin kesätöihin rantautunut Oliver, joka tuntuu kummallisen tutulta.

Mikä on hevosen arvoitus? Mitä uusi asukas salailee? Ja miksi ihmeessä rauhaa rakastava Lone on yhtäkkiä korviaan myöten sekaantunut tähän outoon soppaan?

Juhannustaikojen aikaan tyynyn alle nakatun kukkakimpun nahistuminen enteilee vaaraa, jota kohti Lone on kulkemassa. Täyttä laukkaa.

Hetken näytti siltä, että koko hevonen oli mustakiteisessä huurteessa, sen ääriviivat väreilivät. Sitten illuusio katosi.

muokattu 10.11.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loitsun voima (Koutamäen noita, #2)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Puoliksi poissa (Half Bad -trilogia, #3)Tuhatkuolevan kirousMestarin kosto (W.A.R.P., #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
Fievre, Pisania
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454