Uljas (Kadonnut laivasto #4) - Jack Campbell7.08

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: IstockPhoto. Sidottu.

SYVÄLLÄ SYNDIKIN alueen sydämessä Allianssin laivasto jatkaa vaarallista kotimatkaansa komentaja John Gearyn johdolla. Voitokas Geary on saavuttanut upseerien enemmistön arvostuksen – ja samalla hänen vastustajansa joutuvat turvautumaan entistä äärimmäisempiin keinoihin syrjäyttääkseen hänet.

Välttääkseen varman tuhon Geary on komentanut joukkonsa takaisin Lakotan tähtijärjestelmään, missä syndikot melkein onnistuivat hävittämään laivaston. Kyseessä on epätoivoinen uhkapeli, jolla voidaan ostaa laivastolle vain hiukan lisäaikaa valmistautua väistämättömään uuteen yhteenottoon Syndikin joukkojen kanssa.

Ylivoimainen syndikolaivasto ei kuitenkaan ole ainoa vihollinen, joka Gearylla on voitettavinaan, kun todisteet viittaavat yhä kiistattomammin siihen, että tuntemattomilla muukalaisilla on sormensa pelissä ihmisten välisessä satavuotisessa sodassa.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: marraskuu 16, 2018
Kustantaja: Jalava
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: avaruusmatkat
Alkuperäinen nimi: Valiant
Arvosanalla: 7.08/10
Arvosanoja: 23
Muokattu: joulukuu 28, 2018

Kadonnut laivasto -kirjasarja

Kadonnut laivasto on kuusiosainen sotascifisarja, joka seuraa vihollisen avaruuteen loukkuun jääneen Allianssin laivaston epätoivoista pakomatkaa. Laivaston johtoon on vastoin tahtoaan joutunut myyttinen sotasankari, sata vuotta syväjäädytettynä ollut John Geary, jolle vähitellen paljastuvat uskomattomat syyt koko sukupolvia kestäneen sodan taustalla.

Taipumaton (Kadonnut laivasto #1)7.30
Peloton (Kadonnut laivasto #2)7.00
Urhoollinen (Kadonnut laivasto #3)6.96
Uljas (Kadonnut laivasto #4)7.08
Heltymätön (Kadonnut laivasto #5)7.76
Voitokas (Kadonnut laivasto #6)7.50