Kauppamiesten sota
Keskiarvo 2.80
2.80 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Kauppamiesten sota

Frederik Pohl
Julkaistu: 1990 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Merchants' War
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi
Avainsanat: satiiri

Alkuteos ilmestynyt 1984. Suomentanut Ari Koskinen. Päällys: Heikki Kalliomaa. Sidottu, kansipaperi.

Satiiri syvenee – nyt jatkoa Avaruuden kauppamiehille!

Frederik Pohlin ja C. M. Kornbluthin yhdessä kirjoittama Avaruuden kauppamiehet on scifikirjallisuuden suuria satiireja, kuvaus totaalisen markkinointiyhteiskunnan hurjuudesta ja välinpitämättömyydestä.

Kauppamiesten sota on jatkoa tälle bestsellerille: kauppamiehet ja mainostoimistot hallitsevat yhä maata, mutta veenit, Venuksen asukkat, taistelevat vastaan. Veenit kääntävät markkinoinnin ja suostuttelun nurinniskoin – heidän ravintolassaan keittiömestari suosittelee: ”Älkää ottako munakokkelia!”

Kauppamiesten sodan päähenkilö on Tennison Tarb, Maan Venuksen-lähetystön raivokas markkinointitykki, jota kiihkeä elämä heittelee puolelta toiselle. Tarb ei aina tajua kuka sotii ketä vastaan ja keiden puolesta lopulta juonitellaan.

Kauppamiesten sota on hauska, pisteliäs ja jännittävä satiiri ajastamme. Se on tulevaisuuden fantasia, josta ainakin puolet on totta jo nyt.

muokattu 07.11.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tummanpunaista sadettaEräs maailmankaikkeuksien ylipresidentti Richard 3. William ja hänen yrityksensä löytää elämäntarkoitus alati kasvavassa joukossa universumejaJoulukuun kymmenesMaasto ja karttaKarkkari (Aavetaajuus-kirjat, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 29 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Oona Maaninka
Jäseniä yhteensä: 9322