Benjamin Hawk ja merten aave

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: syyskuu 10, 2018 (Karisto)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen, meriseikkailu

Kansi: Pete Revonkorpi. Sidottu.

Benjamin ja hänen ystävänsä Willy viettävät tylsiä päiviä Port Royalissa, kunnes sinne saapuu salaperäinen Travis Green. Benjamin, joka odottaa äitiään ja siskoaan Portsmouthista Karibialle, kuulee ikäviä uutisia. Travis Green on kaapannut Benjaminin läheiset kostoksi siitä, että Benjaminin isä John Hawk on ryöstänyt hänen kauppalaivansa.

Benjamin ja Willy suostuvat auttamaan Travis Greeniä saamaan laivansa takaisin. Alkaa matka, jonka aikana pojat ja Betty kokevat yllätyksen toisensa jälkeen. Seurueeseen liittyy salaperäinen Roger, joka on selvinnyt monesta kiperästä pulasta kuin ihmeen kaupalla. Onko mies edes elävä vai oikea haamu?

Kuka puhuu totta ja kuka valehtelee? Kuka on suurin rosvo? Voiko edes sukulaisiin luottaa? Sen Benjamin, Willy ja Betty joutuvat selvittämään pitkällä merimatkalla, joka vie heidät merirosvojen salaperäisen valtakunnan sydämeen.

(muokattu 19.09.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)Paluu Pompeijiin (Aikamatkaajat, #1)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 45 vierailijaa
LordStenhammar, Rasimus
Uusin jäsen: Ninolia
Jäseniä yhteensä: 8659