Taikajengi (Taikajengi, #1)
Keskiarvo 2.94
2.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Taikajengi

Neil Patrick Harris
Julkaistu: lokakuu 29, 2018 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: The Magic Misfits
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Sirpa Parviainen. Sidottu.

SISÄLTÄÄ TAIKUUTTA!

Carter on nuori katutaikuri, joka pakenee konnamaisen enonsa luota. Hän ei luota ihmisiin eikä usko löytävänsä uudesta, uneliaasta pikkukaupungista ystäviä ja taikuutta. Kaikki kuitenkin muuttuu silmänräpäyksessä, kuin hyvässä taikatempussa konsanaan, kun kaupunkiin saapuu B. B. Bosson kiertävä tivoli aikeenaan varastaa kaikki, mikä irti lähtee.

Onnekseen Carter tapaa salaperäisen herrasmies Dante Vernonin, löytää taikurikaupan ja viisi uutta ystävää, ja syntyy TAIKAJENGI. Yhdessä ystävykset pelastavat taikuuden ja yhteistyön avulla Ihmelähteiden kaupungin rikollisen ja rahanahneen Bosson pahoilta aikeilta.

Pst! Osaatko pitää SALAISUUDEN? Tämä kirja on oikea aarreaitta tuleville taikureille. Sen avulla SINÄ voit oppia tekemään oikeita taikatemppuja ja liittyä taikajengiin. Mutta muista, ÄLÄ KERRO KENELLEKÄÄN!

”Minusta oli jännittävää lukea tätä kirjaa. Epäilin koko ajan yhä vahvemmin, että se saa minut katoamaan.” — Lemony Snicket

muokattu 18.04.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hotelli Tiilenpää (Roistoakatemia, #2)Reckless: Kiveen kadonnut (Reckless, #1)Synkkä ennustus (Apollon, #2)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Kesän miekka (Magnus Chase, #1)
Paikalla 28 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384