Vampyrologia: Langenneiden todellinen historia
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Vampyrologia: Langenneiden todellinen historia

Nicky Raven
Julkaistu: 2010 (Kirjalito)
Alkuperäinen nimi: Vampireology: The True History of the Fallen
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhugoottilainen kauhu, paranormaali romantiikka, nuorten tietokirja, historia
Avainsanat: 1800-luku, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Kuvittaja: Gary Blythe. Suomennos: Hannu Tervaharju. Nimiösivulla kuvitteellinen tekijä Archibald Brooks ja kuvitteellinen lisämerkintöjen tekijä Joshua T. Kraik sekä julkaisuvuosi 1900. Sivuihin kiinnitettynä runsaasti erilaista oheismateriaalia. Sidottu.

Vampyrologia on näköispainos erään vampyyritutkijan kadonneista muistiinpanoista. Kirja kertoo kattavasti langenneista – verenjuojista eli vampyyreista, heidän alkuperästään, tavoistaan ja kyvystään muuttaa muotoaan. Samalla se on orastava rakkaustarina, joka kumpuaa vampyyritutkijan ja mystisen kreivittären välisestä kirjeenvaihdosta.

muokattu 03.08.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Asfalttitasanko ja muita kertomuksiaKuoleman käytävä 4: Delacroixin kurja loppu (Kuoleman käytävä, #4)PainajainenHyvää yötä, zombit (Kauhukartano, #8)Kadotuksen kuilu

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut
3.0

"Ologia-sarjan" tylsimpiä kirjoja, niin hyviä kuin ne tavallisesti ovatkin. Tämä ei valitettavasti hätkähdyttänyt pikku-Adolfinaa samoin kuin ne muut, mutta löytyy yhä kokoelmista. Kuvitus on laadukasta mutta sisältö tylsää eikä juuri uutta tietoa vampyyreista aiheena. Vähän kuin kokoelma kaikista muualla esitetyistä myyteistä.

Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Mona
Jäseniä yhteensä: 9663