Sälekaihtimien sulkijat

Hemmo Murto-Unkila
Julkaistu: lokakuu 16, 2018 (Varjo Kustannus)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen

Kannet: Antti Tahvanainen. Nidottu.

Demoneilla on ruskeat salkut

Tavallinen tapahtumatuottaja Lauri Savola repäistään arjestaan huimaan seikkailuun. Hän päätyy psykiatrisen sairaalan kautta mystisen ryhmittymän, Sälekaihtimien sulkijoiden merkillisille luennoille. Matka jatkuu vihonviimeisen huolto-aseman, Petroleumin kautta aina helvetin porteille. Tärkeäksi asiaksi osoittautuu Mäenharjuntie 39:n jääkaappi.

Lauri Savola kumppaneineen käy taisteluun maailman pelastamiseksi apokalyptisista uhkakuvista ja matkustaa ajassa. Hautaustoimiston mainoslehdykän avulla he kyhäävät kasaan päätähuimaavan hankkeen. Suunnitelma on uskalias, koska ne ovat nelimetrisiä, epäystävällisiä ja haluavat henkesi. Lisäksi Laurin on selvitettävä suhteensa kuolleeseen tyttöystäväänsä. Olisiko asialle vielä jotain tehtävissä?

Sälekaihtimien sulkijat on kertomus hyvän ja pahan taistelusta ja jonka keskelle Lauri Savola joutuu. Hemmo Murto-Unkilan teoksessa tavalliset asiat muuttuvat synkiksi ja mielettömiksi.

muokattu 17.10.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)Shiang (Suolan valtakunta, #2)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Halu (Langenneet enkelit, #1)Rautakoe (Magisterium, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 73 vierailijaa
flowersblooming, LordStenhammar
Uusin jäsen: valde määttä
Jäseniä yhteensä: 9318