Täydellisyyden hinta
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Täydellisyyden hinta

Peter James
Julkaistu: helmikuu 2018 (Minerva)
Alkuperäinen nimi: Perfect People
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys

Täydellisyyden hinta: Trilleri. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Maikki Soro. Kansi ja taitto: Taittopalvelu Yliveto Oy. Sidottu, kansipaperi.

Hiuksia nostattava trilleri geenimanipulaation mahdollisuuksista ja seurauksista.

John ja Naomi Klaesson menettävät nelivuotiaan lapsensa harvinaisen perinnöllisen sairauden seurauksena. Surun murtamat vanhemmat haluavat epätoivoisesti varmistaa, ettei heidän seuraava lapsensa koe samaa kohtaloa.

John ja Naomi kääntyvät salaisella yksityisklinikalla toimivan tohtori Leo Dettoren puoleen. Tämä lupaa, että 400 000 dollarin hinnasta he voivat määrätä tulevan lapsensa geeniperimän, kirjaimellisesti luoda design-lapsen.

Johnin ja Naomin ainoat toiveet ovat, että lapsi on terve ja että se on poika. Tohtori Dettorella on kuitenkin aivan omat suunnitelmansa.

Odottamansa pojan sijaan Naomi synnyttää kaksoset, tytön ja pojan. Eikä kestä kauaa, kun jokainen voi havaita, ettei kysymys ole aivan tavallisista lapsista…

muokattu 11.11.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Venäläisen lohikäärmeen tapausLinnake (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #2)Kuutamohulluus ja muita vanhoja suomalaisia pulp-novellejaEnsimmäinen siirtokunta (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #1)Kukaan ei kaipaa sinua
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
Nokka10
Uusin jäsen: Hero Rosy
Jäseniä yhteensä: 9323