Linnunkesyttäjä (Taru Silmäterästä, #2)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Linnunkesyttäjä

Karin Erlandsson
Julkaistu: 2018 (S&S)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Jännittävä uusi sarja ahmimisikäisille

Helmenkalastaja Miranda on kotiutunut pohjoisen metsäalueen satamakaupunkiin ja päätynyt jatkamaan isänsä työtä puunhakkaajana. Pikkuinen Sirkka opettelee innokkaasti lääkitsevien rohtojen käyttöä kaupungin parantajan Lydian opissa.

Kaikki tuntuu olevan hyvin, kunnes suuret, mustat linnut, ennen ihmisiä arastelleet päivytharakat, muuttuvat yhtäkkiä hyökkääviksi.

Alkaa hurja seikkailu, jossa ystävykset suojautuvat uhkaavilta linnuilta, pakenevat kaupunkiin saapuneita vartiojoukkoja ja etsivät Silmäterää, tarujen helmeä, jonka löytäjä saa kaiken mitä on koskaan kaivannut.

Linnunkesyttäjä on neliosaisen Taru Silmäterästä -romaanisarjan toinen, itsenäinen osa. Sarjan aloittanut Helmenkalastaja oli Schildts & Söderströmsin lastenromaanikilpailun voittaja, ja se sai vuoden 2018 Runeberg Junior -palkinnon. Se on myös Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkintoehdokas.

(muokattu 20.11.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Loukkupoika (Loukkupoika, #1)Painajaisakatemia 2: Hirviöiden kosto (Painajaisakatemia, #2)Hotelli Tiilenpää (Roistoakatemia, #2)Löytynyt (Taikavaras, #3)Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 70 vierailijaa
HourglassEyes
Uusin jäsen: netta frilander
Jäseniä yhteensä: 8864