Perikato (Robert Forsten, #1)
Keskiarvo 5.00
5.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Perikato

Ilkka Remes
Julkaistu: syyskuu 2018 (WSOY)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys
Avainsanat: kotimainen

Kannen kuvat: Istockphoto, Mika Tuominen. Sidottu, kansipaperi.

Viiltävän ajankohtainen trilleri salaisesta sodasta, joka repii Eurooppaa hajalle. Ratkaiseva taistelu on alkanut. Kenelle Suomi kuuluu?

Toimittaja Suvi Norvanto haluaa parantaa maailmaa tekemällä vapaaehtoistyötä laittomasti maassa olevien toimintakeskuksessa Helsingissä. Siellä hän saa puhelun ex-poikaystävältään, jonka siunaustilaisuus oli kaksi viikkoa aiemmin.

Järkyttynyt Suvi kuulee erikoiset toimintaohjeet ja tajuaa olevansa hengenvaarassa. Apua saadakseen hän turvautuu paperittomia auttavaan ystäväänsä, suomalais-amerikkalaista syntyperää olevaan Anna Forsteniin sekä ennen kaikkea tämän veljeen, CIA:n Helsingin-asemalla työskentelevään Robertiin.

Suvia ja Annaa auttaessaan Robert päätyy Saksaan, keskelle salassa toimivien verkostojen taistelua siitä, minkä verran eurooppalaisten yhteiskuntien tulisi mukautua islamilaisen maahanmuuton edessä ja pitäisikö eurooppalaisen kulttuurin edes pyrkiä säilyttämään vanhat arvonsa. Kyse on yhä brutaalimmaksi muuttuneesta salaisesta sodasta, jota käydään keinoja kaihtamatta.

Vain Robert tietää, että Helsingissä tunteita kuumentava afgaanimiehen pakkopalautus kätkee taakseen jättimäiset panokset. Karkotusta vastustavat suomalaiset on heidän tietämättään valjastettu ratkaisevaan taisteluun, jota käydään suomalaisten sieluista – ja koko Euroopan tulevaisuudesta.

Ilkka Remes (s. 1962) on kotimainen trilleritähti, jonka maailmanluokan jännitysromaanit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi. Perikato on dekkarikirjailijan 22. romaani.

muokattu 29.06.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Suden tieKuoleman asetelma (Pendergast, #2)Viimeinen vartio (Mersumies-trilogia, #3)Mersumies (Mersumies-trilogia, #1)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)
Paikalla 6 jäsentä ja 51 vierailijaa
Thialfi, punnort, Salka, NoctilucA, Fievre, HourglassEyes
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319