Jack Barron
Keskiarvo 2.88
2.88 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Jack Barron

Norman Spinrad
Julkaistu: 1997 (Like)
Alkuperäinen nimi: Bug Jack Barron
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi
Avainsanat: prix apollo -palkinto

Alkuteos ilmestynyt 1968. Suomentanut Juha Ahokas. Nidottu.

Prix Apollo 1974, Valittu Tähtivaeltaja-lehden 1900-luvun tieteiskirjallisuuden Top 50-listalle 2000.

Sata miljoonaa katsojaa, herra Barron? Miltä viiskyt miljardia kuulostaa, herra Barron? Haluatteko olla presidentti? Haluatteko elää ikuisesti, herra Barron? Helppo nakki.

Syntisen rikkaalla, haimaisesti kuoleman-hulluuden-vallan virrassa uivalla Benedict Howardsilla on hallussaan avaimet satumaiseen salaisuuteen – kuolemattomuuteen. Jack Barronilla, sankarilla ja mediajumalalla, on viimeinen mahdollisuus tulla tosielämän pelottomaksi karkkikaupan valtiaaksi.

Jokin on suurempaa kuin viisikymmentä miljoonaa ja Yhdysvaltain presidenttiys. Barron pystyi haistamaan sen kuin narkkari crack-luolan. He haluavat tinkiä, mutta Jackillä on kaikki kortit? hän ei vain tiedä keitä he ovat. Kaikkihan on vain show bisnestä.

Hillitön, kiistanalainen ja säälimättömästi aggressiivinen Jack Barron on vallankumouksellinen kulttiklassikko.

muokattu 01.01.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sata kummaa kertomusta (Kuoriaiskirjat, #7)HarhakaupunkiAinoa (Valinta-sarja, #3)Ansassa (Kevätuhrit, #2)Saga: Viides kirja (Saga, #5)

Kirja-arvioita (2)

Eija avatar
Kirjoittanut
3.0
Tapahtumat pyörivät politiikan ja talk shown ympärillä, joten kirjan kylmä miljöö ei ole minua kovin kiinnostava. Välillä jäädään junnaamaan paikoilleen ja kirja olisi voinut olla lyhyempi, koska juoni ei ole monimutkainen. Teksti on sujuvasti luettavaa.
Spaced_out avatar
Kirjoittanut
0.5

En tykännyt. Jotenkin tuntui siltä että tämä on puoliksi huitaistu kasaan kauheassa kiireessä. Spekulatiivista fiktiota, joo. Päähenkilö on ärsyttävä ja mukamas nokkela. Taidan pysytellä erossa tämän herran teoksissa jatkossa. Vaikka hänelle kaikkea hyvää toivonkin.

Paikalla 3 jäsentä ja 65 vierailijaa
Jukuke, Skie, Chompp
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858