Kutsu (Kepler62, #1)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Kutsu

Timo Parvela, Bjørn Sortland
Julkaistu: heinäkuu 2015 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kuvittanut Pasi Pitkänen. Sidottu.

Suosikkitekijöiden uusi sarja alkaa! Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun! Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden.

Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62e:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Päästäkseen mukaan matkalle, lasten tulee pelata läpi tietokonepeli Kepler-62. He kohtaavat avaruusolioita, sairautta ja lopulta totuuden valheiden takana. Kenet sinä pelastaisit?

Kirja yksi: Kutsu

13-vuotias Ari pitää huolta sairaasta veljestään Jonista. He elävät maailmassa, jossa luonnonvarat ovat huvenneet dramaattisesti. Vapaa-aikansa veljekset viettävät uuden Kepler-pelin parissa, joka on kaikkien huulilla, ja pääsevät niiden harvojen joukkoon, jotka ovat pelanneet sen läpi. Kukaan ei tiedä mitä pelin viimeisen tason loppuun suorittaneille tapahtuu, mutta siitä kulkee villejä huhuja. Kyseessä ei ehkä olekaan pelkkä peli, vaan kutsu. Mutta kuka on kutsuja ja minne se heidät vie?

Suomalainen Timo Parvelan ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta. Kirjat ilmestyvät samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa.

muokattu 03.11.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Matka (Kepler62, #3)Virus (Kepler62, #5)Låhtölaskenta (Kepler62, #2)Salaisuus (Kepler62, #6)Pioneerit (Kepler62, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 67 vierailijaa
Pisania, Chompp
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858