Låhtölaskenta (Kepler62, #2)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Låhtölaskenta

Timo Parvela, Bjørn Sortland
Julkaistu: 2015 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Be part of the story – Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa ja Hallitus on päättänyt lähettää joukon lapsia matkaan tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden. Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62e:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Valitut lapset haetaan koulutusleirille ja sitten matka kohti planeetta Kepler-62e:ta voi alkaa. Mutta kaikki ei ole siltä miltä näyttää...

Kirja kaksi: Lähtölaskenta 14-vuotias Marie on rikkaan asetehtailijan tytär. Hänkin onnistuu apua saatuaan pelaamaan Kepler-pelin loppuun, ja hänet lennätetään Nevadaan, Area 51:lle. Hän saa erityiskoulutusta aseidenkäytössä ja miettii, miksi se on niin tärkeää. Hän tapaa Arin ja Jonin sekä Olivian, joukon johtajan, jonka erityisalaa on lääketiede. Marie löytää avaruusolion, Kuiskaajan, jota pidetään vankina Area 51:llä ja joka varoittaa häntä lähtemästä avaruusmatkalle. Marie ilmoittaa, ettei hän halua lähteä mukaan, mutta hänet huumataan ja lähetetään matkaan vastustuksesta huolimatta.

Suomalainen Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortlandovat ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta.

muokattu 07.01.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Matka (Kepler62, #3)Salaisuus (Kepler62, #6)Virus (Kepler62, #5)Kutsu (Kepler62, #1)Pioneerit (Kepler62, #4)
Paikalla 4 jäsentä ja 36 vierailijaa
Temutzin94, Mustelmann, Lyyskis, FreakyMike
Uusin jäsen: Mona
Jäseniä yhteensä: 9663