Kaikkien on kuoltava

James Hibberd
Julkaistu: lokakuu 20, 2020 (Into)
Alkuperäinen nimi: Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of the Epic Series
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: tv-sarja

Virallinen ja sensuroimaton tarina kulissien takaa. Alkuteos ilmestynyt 2020. Suomentanut Antti Immonen. Suomenkielinen Tulen ja jään laulu -sanasto: Satu Hlinovsky. Sitaatit George R. R. Martinin teoksista ja Bryan Cogmanin teoksesta Game of Thrones – Valtaistuinpelin kulisseissa on suomentanut Satu Hlinovsky. Sidottu, kansipaperi.

"Kaikki mitä koskaan olet halunnut tietää." – George R. R. Martin

Maailman suosituimman fantasiasarjan käsikirjoittajat, näyttelijät ja kuvausryhmäläiset kertovat ensimmäistä kertaa koko tarinan kulissien takaa, aina alusta loppuhuipennukseen saakka. Upeat kuvat ja yli viisikymmentä ennen julkaisematonta haastattelua herättävät eloon poikkeukselliset hetket television historiassa.

George R. R. Martinin kirjasarja on eeppinen yhdistelmä fantasiaa, sotaa, perhesuhteita, seksiä ja lohikäärmeitä. Kirjasarjan ei pitänyt taipua filmattavaksi, mutta lahjakas tuotantotiimi huippunäyttelijöineen teki mahdottomasta mahdollista ja loi maailmanlaajuisen ilmiön, jota fanit ja kriitikot rakastavat.

"James Hibberd tietää, mihin kaikki ruumiit haudattiin. Hämmästyttävä lukuelämys." – George R. R. Martin

muokattu 29.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hobitti: Odottamaton matka. Kuvitettu opasValtaistuinpelin kulisseissa: Game of ThronesHarry Potter: LegendaHarry Potter: Suuri velhouskirjaHobitti: Smaugin autioittama maa. Kuvitettu opas
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
punnort
Uusin jäsen: Sander Jyrisaly
Jäseniä yhteensä: 9863