Surulaulu (Rising Moon #3) - Sarianna Suorsa 8.12   16

Nidottu.

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja saa odotetun jatkon! Sarjan ensimmäinen ja toinen osa ovat Evanescent  Katoavainen ja Kaikkivaltias. Fantasiatrilogian päättää nyt ilmestyvä Surulaulu.

Tegan Roy herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Sieltä hän löytää paikan jonne kuuluu, perheensä ja ystäviä. Kaikkea sitä uhkaa kuitenkin sota, jonka Cedrig aikoo viimein toteuttaa liittolaistensa kanssa. Cedrig on edelleen Teganin perässä, ja hän punoo inhottavia juonia satuttaakseen ja heikentääkseen tätä.

Lunar Eclipsen sotilaskoulussa Alisha ja Alaric valmistautuvat sotaan ystäviensä kanssa. He suunnittelevat myös pakoa päästäkseen Teganin luokse. Dante pysyy Alishan ja Alaricin suojana, mutta aikoo taistella Lunar Eclipsen rinnalla Rising Moonia vastaan.

Sota syttyy, ja Rising Moon ja Tegan ovat alakynnessä. Heillä on yksi ainoa valttikortti sodan voittamiseen. Onnistuvatko he käyttämään sen? Kuinka paljon Tegan on valmis menettämään, jotta hän voi voittaa sodan?Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu marraskuu 2020 (Valmiixi)
Tietoja muokattu tammikuu 28, 2024

Rising Moon

Sarja sisältää 3 pääteosta ja yhteensä teoksia 3 kpl.

Evanescent – Katoavainen (Rising Moon #1) 8.00   13
Kaikkivaltias (Rising Moon #2) 6.00   4
Surulaulu (Rising Moon #3) 8.12   16