Salonkileijonan kärsimykset

Taina Parikka
fantasia, historia, romantiikka
Salonkileijonan kärsimykset (Tyttö ja Jalopeura #2) - Taina Parikka

Kannen kuva: Ida Kalsta. Sidottu.

Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti, päättyvät sadut, joissa uljas prinssi voittaa urotöillään prinsessan ja puoli valtakuntaa. Tämä ei ole sellainen satu...

Pienen saksalaisen ruhtinaskunnan kruununperijä on saanut aviokseen unelmiensa naisen, mutta kaikki eivät katso hyvällä säätyrajoja rikkovaa liittoa. Pariskunta odottaa pelolla esikoisensa syntymää. Onko lapsi perinyt isänsä kirouksen? Syntyykö hän maailmaan karvapeitteisenä ja kilinsarvisena pirunsikiönä?

Kun prinssi löytää menneisyytensä edestään, tuoreiden vanhempien rakkaus joutuu koetukselle. Vailla vaimonsa tukea prinssi on vähällä tehdä tyhjäksi tämän uhraukset. Juuri kun tulevaisuus näyttää synkimmältä, linnaan saapuu Tutkimusmatkailija salaperäiseltä Saarelta. Tuoko hän ratkaisun epätoivoiseen tilanteeseen? 

Salonkileijonan kärsimykset on toinen osa historialliseen fantasiasarjaan, jonka ensimmäinen osa, Tyttö ja Jalopeura, voitti parhaan romaanin palkinnon Päätalo-instituutin Möllärimestari-omakustannekilpailussa vuonna 2019.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: toukokuu 25, 2021
Kustantaja: Havina
Tyylit: fantasia, historia, romantiikka
Avainsanat: kotimainen, sadut
Odotusarvolla: 8.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: toukokuu 25, 2021