Salonkileijonan kärsimykset

@ Taina Parikka
Salonkileijonan kärsimykset (Tyttö ja Jalopeura #2) - Taina Parikka 8.00   1

Kannen kuva: Ida Kalsta. Sidottu.

Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti, päättyvät sadut, joissa uljas prinssi voittaa urotöillään prinsessan ja puoli valtakuntaa. Tämä ei ole sellainen satu...

Pienen saksalaisen ruhtinaskunnan kruununperijä on saanut aviokseen unelmiensa naisen, mutta kaikki eivät katso hyvällä säätyrajoja rikkovaa liittoa. Pariskunta odottaa pelolla esikoisensa syntymää. Onko lapsi perinyt isänsä kirouksen? Syntyykö hän maailmaan karvapeitteisenä ja kilinsarvisena pirunsikiönä?

Kun prinssi löytää menneisyytensä edestään, tuoreiden vanhempien rakkaus joutuu koetukselle. Vailla vaimonsa tukea prinssi on vähällä tehdä tyhjäksi tämän uhraukset. Juuri kun tulevaisuus näyttää synkimmältä, linnaan saapuu Tutkimusmatkailija salaperäiseltä Saarelta. Tuoko hän ratkaisun epätoivoiseen tilanteeseen? 

Salonkileijonan kärsimykset on toinen osa historialliseen fantasiasarjaan, jonka ensimmäinen osa, Tyttö ja Jalopeura, voitti parhaan romaanin palkinnon Päätalo-instituutin Möllärimestari-omakustannekilpailussa vuonna 2019.


Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu toukokuu 25, 2021 (Havina)
Tietoja muokattu toukokuu 25, 2021

Tyttö ja Jalopeura -kirjasarja

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Tyttö ja Jalopeura (Tyttö ja Jalopeura #1) N/A
Salonkileijonan kärsimykset (Tyttö ja Jalopeura #2) 8.00   1