Pelastus (Dragonlance: Dhamon-saaga, #3)
Keskiarvo 3.03
3.03 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (57)
Kirjahyllytilastot

Pelastus

Jean Rabe
Julkaistu: toukokuu 26, 2004 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Redemption
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 2003. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Jerry Vander Stelt. Nidottu.

Voiko langennut sankari pelastua? Onko hänellä paluuta entiseen?

Lohikäärmesuomujen vaivaama Dhamon Sudenotsa pelkää kuolemaa ja omia sisäisiä demonejaan. Taistellen aikaa ja kohtaloaan vastaan ympäri Ansalonia hän yrittää saada voiton menneisyytensä haamuista. Salaperäisen lohikäärmeen apulaiset ovat hänen tiellään ja jos Dhamon ei onnistu voittamaan niitä hän menettää sielunsa.

Dhamon-saagan päätösosa on täynnä toivoa ja epätoivoa.

Voiko sankari pelastua kohtaloltaan?

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)Kaksosten koetus (Dragonlance: Legendat, #3)Kevätaamun lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #3)Soturiveljet (Dragonlance: Raistlinin kronikat, #2)

Kirja-arvioita (2)

The Fantasy avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli hyvä. Dhamon-saaga on varmaan paras jos Alkuperäisiä DragonLance-kijoja oteta huomioon. (Raistlin-kronikat, Kronikat (ja muut Hickmanin ja Weisin)) Tässä osassa ja Petoksessa huono asia on se että Rabe uppotuisi kirjoittamaan Dhamonista ja tämän sen hetkisestä seurasta eikö muistasi kirjoittaa Rigistä ja Fionasta. Sitten hän taas muistaa kirjoittaa heistä mutta tietenkin tappaa toisen kun ei jaksa kirjoittaa. (Viimeisestä en ole kovin varma mutta Rigin kuolema ... (lisää)
Jackalbury avatar
Kirjoittanut
3.0
Pelastus oli hieman parempi kuin aiemmat Dhamon-sarjan osat, mutta kuten kaikki Raben kirjat alatasoista fantasiaa jossa kliseitä pyöriteltiin. Henkilöt jäivät epäselviksi vaikuttimineen ja kirjassa liikaa paikasta toiseen hyppimistä mikä tylsistytti jo lopussa. Hahmot ja heidän dialoginsa olivat aika kliseisiä. Rabe tosin onnistui välttämään Harmaiden Kulissien ongelmaa mutta muuten hänen tekstin oli tylsistyttävää ja ärsyttävän huonoa. Ainoa mikä nosti kirjaa vähän ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 44 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449