Tarina miehestä joka ajoi kymmenvaihteisella polkupyörällä kuuhun
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Tarina miehestä joka ajoi kymmenvaihteisella polkupyörällä kuuhun

Bernard Fischman
Julkaistu: 1979 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: The Man Who Rode His 10-speed Bicycle to the Moon
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1979. Suomentanut Ilkka Malinen. Sidottu.

Valloittava tarina miehestä, joka uskaltaa murtaa arjen rajat ja lähteä huimaan seikkailuun, löytöretkelle aivan uusiin mahdollisuuksiin.

Stephan Aaron on tämän päivän hyvinvoivalle ihmiselle niin tutussa tilanteessa. Päällisin puolin kaikki on hyvin, suorastaan ylenpalttisen hyvin – ja silti elämä tuntuu kumman tyhjältä. Yllättävän muutoksen Stephanin elämään tuo 10-vaihteinen polkupyörä, jonka hän saa syntymäpäivälahjaksi vaimoltaan. Aluksi hän aristelee koko vehjettä, eihän sillä uskalla eikä osaa ajaakaan, mutta vähitellen hän alkaa todella innostua. Hän ryhtyy harjoittelemaan toden teolla, pyörä täyttää hänen elämänsä, hän kasvaa yhdeksi pyöränsä kanssa ja yhdessä he pystyvät vaikka mihin. Sille joka uskaltaa on kaikki mahdollista! Hän on valmis heittäytymään maailmaan ja uusiin, aitoihin kokemuksiin.

Bernard Fischman on kirjoittanut pidäkkeettömän fantasian, raikkaan seikkailun, joka kutsuu mukaansa kaikkia meitä jotka uskomme että elämällä on vielä jotakin uutta tarjottavanaan.

muokattu 06.07.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Liktorin miekka (Uuden auringon kirja, #3)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Hämärän reunalla (Yön siivet, #7)Muumit: Sarjakuvaklassikot III (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #3)Hopeanuoli
Paikalla 1 jäsen ja 40 vierailijaa
Tea-Marisa Kinnunen
Uusin jäsen: Tea-Marisa Kinnunen
Jäseniä yhteensä: 9564