Atlas 6

@ Olivie Blake
Atlas 6 - Olivie Blake 6.00   2

Alkuteos ilmestynyt 2020. Suomentanut Meri Kapari. Sidottu.

SALAISUUKSIA. PETOKSIA. VIETTELYÄ. TERVETULOA ALEKSANDRIAN SEURAAN

Aleksandrian kirjasto paloi voidakseen syntyä uudestaan. Salaa, suojassa kaikilta, jotka pelkäävät ja himoitsevat tietoa. Se sisältää kaiken kadonneen tiedon antiikin sivilisaatioista ja sitä valvoo Aleksandrian seura, medeialaisiksi kutsuttujen maagisten akateemikkojen piiri. Kymmenen vuoden välein siihen valitaan viisi uutta jäsentä, kuuden kokelaan joukosta. Kokelaiksi kutsutaan lahjakkaimmat medeialaiset, ja ne jotka valitaan, saavat ylenpalttisesti valtaa ja vaurautta.

Tänä vuonna salaperäinen Atlas Blakely valitsee kokelaat: Kaksi kosmologia, telepaatti, naturalisti, empaatti ja hahmottaja. He kisaavat paremmuudesta tiedon, tieteen, taikuuden ja taistelulajien kentillä, liittoutuvat ja juonivat. Koitokset ovat vaativia, mutta parhaat selviävät jatkoon hengissä. Yleensä.

Sosiaalisessa mediassa sensaatioksi noussut Atlas 6 on synkkä fantasiakertomus Jumalat juhlivat öisin ja The Umbrella Academyn jalanjäljissä.

”Erittäin viihdyttävä, fiksu ja mielikuvituksellinen esikoisteos kuudella kiehtovalla hahmolla. Internet-ilmiö, joka on faninsa ansainnut.” – Booklist


Omassa kirjahyllyssäni
* lisää kirja luku-/hankintalistalle saadaksesi tietoa kun kirja julkaistaan *


Kirja julkaistaan maaliskuu 31, 2023 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi The Atlas Six
Tietoja muokattu syyskuu 15, 2022

Kirja-arviot & arvosanat

aituriar
aituriar
Arvosanat 147
Kirja-arviot 25
Viestit 13
lokakuu 17, 2022
Antoi 6 / 10 arvosanan kirjalle