Mustan lordin paluu
Keskiarvo 3.10
3.10 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (21)
Kirjahyllytilastot

Mustan lordin paluu

Alan Dean Foster
Julkaistu: 1978 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Splinter of the Mind's Eye
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos Splinter of the Mind's Eye: From the Adventures of Luke Skywalker ilmestynyt 1978. Suomentanut Ari Koskinen. Kannen kuva: Ralph McQuarrie. Sidottu, kansipaperi.

Tähtien sodan unohtumattomat sankarit uudessa räiskyvässä avaruusseikkailussa.

Luke Skywalker ei osaa edes aavistaa millaiseen seikkailuun hän on heittäytymässä lähtiessään prinsessa Leia Organan kanssa taisteluun Keisarikunnan sortovaltaa vastaan. Pakkolasku oudolle Mimban-planeetalle on ensimmäinen ikävä yllätys. Luken alus tuhoutuu keisarillisten salaisen tukikohdan liepeillä.

Peliin tulee uusi arvaamaton tekijä, mystillinen Kaiburr-kristalli, jonka omistajalla olisi hallusssaan voimaakin vahvempi valta. Luken on pakko löytää se – ja nopeasti. Mutta keisarillisten iskujoukot ovat jo päättäneet siepata kristallin. Ja heidän johdossaan on Linnunradan pelottavin roisto Darth Vader – Musta lordi...

muokattu 26.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Force Awakens: Uskomattomat aluksetThe Last JediThe Force Awakens: KuvasanakirjaStar Wars: Tähtien sodan kuvitettu opasStar Wars: Galaktiset taistelut

Kirja-arvioita (1)

Nylkky avatar
Kirjoittanut
4.0
Ei elokuviin perustuvana kirjana en oikein osannut odottaa kirjalta muuta kuin pohjustusta tarinaan. Tarina oli koukuttava omasta mielestäni. Tuntui mukavalta ja helpolta luettavalta.
Paikalla 4 jäsentä ja 69 vierailijaa
valde määttä, Janhunen, Fievre, Skie
Uusin jäsen: valde määttä
Jäseniä yhteensä: 9318