Myrskyn merkit
Keskiarvo 3.13
3.13 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Myrskyn merkit

Alan Dean Foster
Julkaistu: 2002 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Approaching Storm
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentaneet Tapani Bagge ja Ilkka Äärelä. Päällyksen kuvitus: Steven D. Anderson. Sidottu.

Odotetun Star Wars: Episodi II:n jännittävä esinäytös!

Jedineuvosto on päättänyt lähettää jedit Obi-Wan Kenobin ja Luminara Undulin selvittämään vaarallista kiistaa Ansionin planeetalla. Osa planeetan asukkaista haluaa laajentaa elinpiiriään ja siirtyä kaupungeista avarille preerioille. Ansionin hurjamaineinen nomadikansa ei sulata suunnitelmia, sillä maat ovat kuuluneet heille esi-isien ajoista asti.

Eripuran leimahdus sodaksi voi aloittaa tuhoisan ketjureaktion myös muilla Tasavallan planeetoilla. Tukenaan Obi-Wanilla ja Luminaralla ovat padawanit Anakin Skywalker ja Barriss Offee. Yhdessä he sovittelevat kahden suuren armeijan välejä karuilla preerioilla, jotka ovat tulvillaan ansoja ja vihamielisiä vastaantulijoita.

Rohkeita jedineuvoston lähettiläitä seuraa kaikkialla vihollinen, joka lietsoo levottomuuksia ja tekee parhaansa neuvottelujen sabotoimiseksi. Vaakalaudalla on koko Tasavallan tulevaisuus.

muokattu 18.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Last JediThe Force Awakens: KuvasanakirjaStar Wars: Galaktiset taistelutStar Wars: Tähtien sodan kuvitettu opasThe Force Awakens: Uskomattomat alukset
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445