Valheiden kansa

@ Petri Hiltunen, Elli Oravainen
Valheiden kansa - Petri Hiltunen, Elli Oravainen 6.00   1

Kannen kuva: Petri Hiltunen. Sidottu.

Peikkokuninkaan suunnitelma etenee! Tutkiva journalisti Anna Neva on saamassa vuosisadan skuupin, kun äkkiä todellisuus hänen ympärillään muuttuukin aivan toiseksi. Läheiset katoavat tai sairastuvat, puhelin lähettelee viestejä omin päin ja kaikki tallennusvälineet tyhjenevät itsestään.

Neva on joutunut valheiden kansan, vanyoiden verkkoon. Nämä harhakuvien taiturit ovat ujuttautuneet ihmiskunnan löyhämoraalisen osan keskuuteen. He eivät halua luopua vallasta, jonka ovat saavuttaneet lahjomalla,kiristämällä ja valehtelemalla. Vanyat viihtyvät huijareiden ja poliittisten pelurien keskuudessa.  

Tämä ei sovi peikkokuningas Avrianille. Hänen oma suunnitelmansa on tehdä muinaisista olennoista tasavertaisia ihmisten kanssa. Muuten edessä on pelkästään tuhoa ja hävitystä. Anna Neva joutuu keskelle olentojen eloonjäämiskamppailua, jossa hänen pitää voittaa pahin vastustaja, oma pelkonsa.

Ontot kukkulat 2: Valheiden kansa perustuu Petri Hiltusen käsikirjoitukseen, tarinan muokkaamisesta sarjakuvaksi vastaa Elli Oravainen.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu 2019 (Täysi käsi)
Tietoja muokattu elokuu 18, 2022

Kirja-arviot & arvosanat

FreakyMike
FreakyMike
Arvosanat 1364
Kirja-arviot 2
Viestit 383
elokuu 18, 2022
Antoi 6 / 10 arvosanan kirjalle