Ikiliekki (Tukahdutetut #2) - Helmi Tolonen 8.00   7

Vanessa on ryhtynyt ystäviensä avulla selvittämään keinoa purkaa kirous, joka on riivannut koulun väkeä kriittiseen pisteeseen saakka. Samalla, kun Thomas taistelee aikaa vastaan käydessään suurinta kamppailua sisällään, saa Vanessa huomata paljastuneiden salaisuuksien olleen vasta alkua. Syvemmälle sukeltaminen vie hänet entistä synkempien kysymysten ja vastausten äärelle.

Pääsemme myös hyppäämään menneisyyteen ja seuraamaan, kuinka Tukahdutettujen valta eteni vaihe vaiheelta Thomasin näkökulmasta. Mitä kaikkea hän on joutunut käymään läpi vain, jotta voisi menettää paikkansa johtajana pahimpana mahdollisena hetkenä?

Trilogian toinen osa, Tukahdutetut 2 - Ikiliekki, vie lukijan lähelle tapahtumia, jotka vapauttivat myrkytetyt sielut horjuttamaan Schwarzin linnan rauhaa. On tullut aika paljastaa miten kaikki tapahtui ja mikä oli kenenkin rooli sinä iltana, kun pahuus pääsi valloilleen.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 2, 2022 (BoD)
Tietoja muokattu syyskuu 4, 2022

Tukahdutetut

Sarja sisältää 3 pääteosta ja yhteensä teoksia 3 kpl.

Trilogia.

Polte (Tukahdutetut #1) 8.00   10
Ikiliekki (Tukahdutetut #2) 8.00   7
Sydäntuli (Tukahdutetut #3) 7.00   1

Kirja-arviot & arvosanat

_kirjakeiju_
Arvosanat 415
Kirja-arviot 344
Viestit 0
marraskuu 26, 2022
6 / 10

Tukahdetut-trilogian toisessa osassa pelastusoperaatio jatkuu ja saa tuulta siipiensä alle. Tiedossa on noituutta, demonisia otuksia ja hieman romantiikkaakin. Trilogian ensimmäinen ja toinen osa muodostavat yhtenäisen juonikaaren, joka on perinteisesti ollut tässä genressä tapana esittää yhdessä kirjassa. Tässä sarjassa oli päätetty jakaa se kahteen kirjaan ja odotankin mielenkiinnolla, mitä trilogian kolmas osa tuo tullessaan. Kieliopillisesti häiriinnyin tästä samalla tavalla kuin sarjan ensimmäisestä osastakin. Puhe- ja kirjakielen käyttö näennäisen epäloogisesti sekaisin ei vain sovi kielipäähäni. Muuten nautin tämän lukemisesta enemmän kuin ensimmäisen osan, koska nyt kerronta tuntuu hieman luontevammalta. Toimintakohtauksia lukiessa meinasi ihan imeytyä mukaan tarinaan, ne ovat kirjan parasta antia.

Katriina
Arvosanat 2
Kirja-arviot 2
Viestit 0
lokakuu 3, 2022
10 / 10

Helmi Tolosen Tukahdutetut-trilogian kovasti odottamani toinen osa "Ikiliekki" on suomalaisen ya- kirjallisuuden fantasia sekä paranormaalin romantiikan ehdottomasti parasta antia. Ahmin kirjan yhteenmenoon ja samalla jarruttelin, koska en halunnut tarinan loppuvan. Jännitys piti otteessaan ensimmäisestä luvusta kirjan viimeiseen lauseeseen saakka, joka jättikin minut pureskelemaan kynsinauhoja ja kärvistelemään odottaessani malttamattomana viimeistä osaa upeasta tarinasta.

Jenny
Arvosanat 2
Kirja-arviot 1
Viestit 0
marraskuu 17, 2022
10 / 10

Tämä Tukahdutetut- sarjan 2 osa piti lukijan otteessaan alusta loppuun asti. Kirjassa riitti jännitystä ja yllättäviäkin käänteitä. Ensimmäisen osan jälkeisiin kysymyksiin vastattiin ja lukija sai syvemmän ymmärryksen kirjasarjan maailmasta ja hienoista hahmoista. Odotan kovasti millaisen päätöksen sarja saa ja kuinka hahmoille käy! 

Minttu
Minttu
Arvosanat 8
Kirja-arviot 0
Viestit 0
lokakuu 26, 2023
Antoi 3 / 10 arvosanan kirjalle
Mio
Mio
Arvosanat 77
Kirja-arviot 16
Viestit 4
helmikuu 21, 2023
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle
Pinkki Lady
Pinkki Lady
Arvosanat 138
Kirja-arviot 32
Viestit 0
helmikuu 7, 2023
Antoi 9 / 10 arvosanan kirjalle