Musta kupla (Nordic Horror #6) - A. R. S. Horkka 8.18   17

Sidottu.

Kirotun auton ja mustapukuisen liftarin pahaenteinen legenda herää eloon…

Piinaavista painajaisista kärsivän, sairaalloisen 18-vuotiaan Maijan täytyy vapautua vahvasta hypnoosista muistaakseen olevansa 600-vuotias vampyyri ja vapauttaakseen lajitoverinsa, joiden verestä häikäilemätön lääkefirman omistaja valmistaa nuorennusuutetta.

Talvi 1975. Kahdeksantoistavuotiaat ystävykset Tuula ja Riitta kruisailevat Tuulan juuri hankkimalla kuplavolkkarilla öisen maaseudun kiemurtelevilla hiekkateillä. He keskustelevat paikallisesta kirotun auton legendasta: jos ajaa tuolla kirotulla mustalla kuplalla, tien laitaan saattaa ilmestyä mustiin pukeutunut mies, auto pysähtyy itsekseen ja tapahtuu kauheuksia. Sitten he näkevät sellaisen miehen ja auto pysähtyy, vaikka Tuula painaa kaasua!

Tuulan ja Riitan hautajaispäivänä heidän ikätoverinsa Maijan käsiin päätyy vanhasta matka-arkusta löytynyt erikoinen kirja. Se on 1800-luvulla eläneen Matilda-nimisen vampyyrin käsin kirjoittama päiväkirjaromaani. Käy ilmi, että Matildalla ja Maijalla on enemmän yhteistä kuin voisi kuvitella…Odotusarvio kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni
* lisää kirja luku-/hankintalistalle saadaksesi tietoa kun kirja julkaistaan *


Kirja julkaistaan TBA (arvio 2024) (Tammi)
Tietoja muokattu lokakuu 18, 2023

Nordic Horror

Sarja sisältää 6 pääteosta ja yhteensä teoksia 6 kpl.

"Nordic Horror -sarja on uutta pohjoismaista kauhua, jossa maanläheinen realismi, pohjoisen pimeys ja kylmyys, mysteerit, murhat ja mytologia pakkautuvat yhteen painajaisten kudelmiksi hyvinvointiyhteiskunnan pimeimmissä nurkkauksissa."

Jäätävää (Nordic Horror #1) 4.66   3
Kellopelikuiskaaja (Nordic Horror #2) 5.00   2
Korvaaja (Nordic Horror #3) 6.00   3
Murhaballadit (Nordic Horror #4) 5.00   2
Valkean yön lapset (Nordic Horror #5) 6.00   2
Musta kupla (Nordic Horror #6) 8.18   17