Peilipuu (Tiikeri-sarja, #13)
Keskiarvo 3.04
3.04 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (13)
Kirjahyllytilastot

Peilipuu

Christian Léourier
Julkaistu: 1979 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: L'arbre-miroir
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1977. Suomentanut Heikki Kaskimies. Nidottu.

Ihmiset ovat alistaneet Gwyzh-planeetan alkuperäiset asukkaat valtaansa. Nuori Dan, uudisraivaajien jälkeläinen ja suuren maatilan perijä, joutuu luonnonvoimien raivotessa turvautumaan halveksittujen mutta kyvyiltään merkillisten gwyddenirien apuun. Ja kaiken lisäksi hänen on selvitettävä suhteensa Gwentmaidiin, kauniiseen alkuasukastyttöön, joka tuntee peilipuun salaisuuden.

(muokattu 28.09.2012)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Star Wars: Galaktiset taistelutTime Riders: Saalistajan aika (Time Riders, #2)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)Julma maa

Kirja-arvioita (1)

Xariel avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Peilipuu on mukavaa luettavaa, muttei kuitenkaan erityisen mieleenjäävä lukukuokemus. Plussaa on kuitenkin vanha idea (poika tapaa tytön, rakastuu, vaikeuksia, onnellinen loppu) muokattuna uudeksi ja paikoin yllättäväksi kudelmaksi. Mielenkiintoista kirjassa on myös nimet. Tyyliltään omaperäisiä, mielenkiintoisia sanahirviöitä on kirjassa pilvin pimein. (Esimerkkeinä gwyddenir, bleidd, lostlouarnir, mersvenith...) Toisen planeetan tapainen erikoinen ympäristö tulee helpommin ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 70 vierailijaa
Pisania, Darkki
Uusin jäsen: Minna Torvinen
Jäseniä yhteensä: 8546