Lilyn puutarha

@ Ninni Swan
Lilyn puutarha - Ninni Swan 8.18   17

Sähkökirja.

Maapallosta on tehty museo. Kutsu Bellemoren konjakkitalolle aloittaa matkan vuoteen 1931.

Kirjailija Blanche Lancet kutsutaan kesäksi Bellemoren konjakkitalolle, Ranskan Cognacin kylään, jossa Viraston historiantallentajat puurtavat ikuisuusprojektin parissa konservoiden historiaa. Utelias kirjailija pakkaa laukkunsa ja matkustaa teini-ikäiset lapset ja kissa mukanaan Museoplaneetalle, vanhaan Maahan, josta on kirjaimellisesti tehty Museo.

Vain Viraston historiantallentajilla on pääsy Museoplaneetalle. Muu ihmiskunta asuu uudessa osoitteessa Sadella, valovuosien päässä taakse jääneestä elämästä.

Museoplaneetalla historiantallentajat Ley Okinawa ja Daniel Duchovny toivottavat Lancetin perheen tervetulleeksi. He ottavat Blanchen osaksi Bellemore-projektia, ja heti ensimmäisenä työaamunaan Blanche pääseekin täyttämään aikajanan aukkoja vuoteen 1931, aikaan, jolloin kartanossa asuivat konjakinvalmistajat Lily ja Jean-René Bellemore sukulaisineen ja työntekijöineen. Mutta kuka on espanjalainen taiteilija Javier Diego Ruiz, ja mitä hän teki Bellemoren konjakkitalolla kesällä 1931?Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu toukokuu 2, 2024 (Omakustanne)
Tietoja muokattu toukokuu 5, 2024

Muita teoksia kirjailijalta Ninni Swan
Tiedonkerääjät (Mentorit #3) 8.18   17
Pintalaiset (Mentorit #2) 8.12   16
Latvustolaiset (Mentorit #1) 7.00   1