Kirjahylly :: Saphira. |
Antiikin mytologia Seikkailu Nuortenkirjallisuus Fantasia |
Viimeisimmät tapahtumat | ||
---|---|---|
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1) Erin Hunter Julkaistu: 2012 (fantasia > eläinfantasia, nuoret) | |
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3) Rick Riordan Julkaistu: 2013 (fantasia, nuoret, seikkailu) | |
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Kahlittu (Yön talo, #7) P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: 2013 (fantasia, nuoret) | |
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3) Erin Hunter Julkaistu: 2013 (fantasia > eläinfantasia, nuoret) | |
Saphira. kirjoitti kirja-arvion
![]() Merenjumalan poika (Olympoksen sankarit) Rick Riordan Hyvä kirja, mutta yksi asia kävi selväksi: en pidä roomalaisista. :D
Kun luin Eksynyttä sankaria, toivoin että tämä kirja olisi kokonaan Percyn näkökulmasta, kuten aikaisemmassa sarjassa.
Loppu jäi mielenkiintoiseen kohtaan, odotan innolla Percyn ja Annabethin kohtaamista. :)
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Merenjumalan poika (Olympoksen sankarit, #2) Rick Riordan Julkaistu: 2012 (fantasia, nuoret, seikkailu) | |
![]() Jumalten sota (Percy Jackson) Rick Riordan Love it! <3
Upea lopetus sarjalle. Ei sitä oikein voi muuta sanoa. Yksi parhaista kirjoista, joita olen lukenut.
Ja Percabeth <3
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Jumalten sota (Percy Jackson, #5) Rick Riordan Julkaistu: 2010 (fantasia, nuoret, seikkailu) | |
Saphira. kirjoitti kirja-arvion
![]() Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat) Rick Riordan En oo lukenu vielä loppuun asti, mutta toivon, että juoni hiukan paranisi. Ei ole vielä temmannut mukaansa, ehkä johtuu siitä, että Egyptin mytologia ei oikein houkuttele minua.
Mutta kyllä Rick Riordan osaa kirjoittaa. Rakastan Percy ... (lisää)
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat, #1) Rick Riordan Julkaistu: 2011 (fantasia, nuoret, seikkailu) | |
![]() Perillinen (Perillinen) Christopher Paolini | |
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Lumottu (Yön talo, #6) P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: 2012 (fantasia, nuoret) | |
![]() |
Saphira. antoi arvosanan ![]() Perillinen (Perillinen, #4) Christopher Paolini Julkaistu: 2012 (fantasia > korkea fantasia, nuoret) |