BloodyTears

BloodyTears on 4 tason Otus 1.83k aktiivisuuspisteellä
Edistyminen seuraavalle tasolle:
Arvioinut 5 kirjaa (keskiarvolla 6.60/10)
Kirjoittanut 0 viestiä foorumille
Viimeisimmät tapahtumat
Minä pidin tästä kirjasta, vaikken kauheasti Scifistä perustakkaan. Kirjailija oli saanut hyvin kuvattua siilon maailman, ja ihmisten epätoivon, raivon ja muut tunteet. Ja tämänkin kirjan kohdalla tuli taas sellainen kumma tunne, että olisin lukenut tämän joskus aikaisemminkin. mutta se ei tämänkään opuksen kohdalla voi olla mahdollista, kun tämäkin kirja melko uusi... Mutta suosittelen muillekkin, tämä soveltuu ehkä kaikkein parhaiten aikuisempaan makuun, sillä ihan nuorille en tätä suosittelisi.
Okei, mä en oikein tiedä, että mitä mä tältä oikeastaan odotin, mutten kyllä takuulla tätä. Ja tämä kirja tuntuu jotenkin tutulta, ja tuntuu kuin olisin lukenut sen aikaisemminkin. Vaikka eihän sen pitäisi olla mahdollista, kun on kumminkin näinkin tuoreesta opuksesta kysymys... Ja muutenkin minusta tuntuu., että odotan aina liikaa kirjoilta, joissa vain mainitaankin sana "vampyyri." Ja lähes aina olen joutunut pettymään.
Ensinnäkin kirjan kaunis kansi kiinnitti huomioni heti kerralla. Empähän ole scifiä pahemmin ennen lukenut, mutta tää todellakin yllätti positiivisesti. Ensimmäinen kirja pitkään aikaan, jonka jaksoin lukea loppuun asti ja vieläpä päivässä. Ja ensimmäinen kirja joka onnistui viilaamaan mua linssiin 1-0. Tuuditti valheelliseen turvallisuudentunteeseen. Tälläisiä kirjoja mä kaipaisin enemmänkin, siis sellaisia, jonka loppuratkaisu ei todellakaan ole sitä, miltä se aluksi vaikutti.
Nautin kirjan lukemisesta, ja tämän kertainen käsikassara oli varsin mielenkiintoinen kaveri. Ja demoni Devinaan tuli mielenkiintoisia uusia ulottuvuuksia, sillä harvoin saan lukea demonista, jolla on taipumusta hamstraukseen, ja joka vaatii näin ollen psykiatrin hoitoa... Turha varmaan mainitakkaan, että jälleen skippasin itselleni epämieluisat kohdat ylitse, sillä olen lukenut BDB:tä, ja kyseiset kohtaukset hyvin kaavamaisesti muistuttavat toisiaan. Mutta se ei tietenkään ole syy jättää muuten niin mainiota kirjasarjaa lukematta, ja aijon jatkaa vastedeskin valitsemallani linjalla. - BT
Rehellisesti puhuen, en odottanut tältäkään sarjalta suuria, muttamutta... Yllätyin kyllä iloisesti, sillä ihastuin lähes heti sarjan päähenkilöön, (vaikka Wardilla on jokin omituinen himo tehdä päähenkilö miehistä ladonovia, joilla on suurtakin suurempi mulkku.) En tiedä olenko tosiaankin ainoa, joka ei [tähän valinnainen kirosana] välitä pelastettavan parin henkilökemiasta, saatika sitten seksistä, joka väistämättä heidän välillään tapahtuu? Sillä Heron, demoni Devina, ja muut henkilöt jotka jäävät pelkästään sivuhahmoiksi, ovat paaljon mielenkiintoisempia. Ja jo ilmestyneissä jatko-osissa Devinasta paljastuu sangen mielenkiintoisia puolia... Mutta joka tapauksessa kirja on luettava, ja mitä luultavammin luen sarjaa jatkossakin. - BT