Kirjahylly :: suden veli |
---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Lukemani kirjat painottuvat luokkiin |
---|
Nuortenkirjallisuus Suomalainen kansanperinne Lastenkirjallisuus Seikkailu Fantasia |
Viimeisimmät tapahtumat | ||
---|---|---|
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Virvatulen vartijat (Maan, veden ja tulen väki) Reeta Aarnio Mielenkiintoinen ja opettavainen. Kirja on suunnattu erityisesti 10-vuotiaille, mutta sitä pystyy lukemaan kyllä kaikki alakoululaiset. Kirjassa on paljon tekstiä, mutta on silti aika "tyhjä".
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Virvatulen vartijat (Maan, veden ja tulen väki, #3) Reeta Aarnio Julkaistu: 2010 (fantasia, lapset) | |
![]() |
suden veli merkitsi suosikiksi Varjojen valtias (Muinainen pimeys, #6) Michelle Paver Julkaistu: 2010 (fantasia > historiallinen fantasia, nuoret, seikkailu) | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Suden veli (Muinainen pimeys) Michelle Paver Loistava aloitusteos tälle upealle sarjalle. Kirjoittajan kieli on niin sujuvaa, että ei edes tunne lukevansa. Oli mukavaa tuntea olevansa Susi, ja Torakin ja suden ero riipaisi omaa sydäntänikin. Mutta kuten melkein aina, myöhemmät kirjat ovat parempia. Kirjan tapahtumat kulkevat turhankin vauhdikkaasti.
suden veli merkitsi suosikiksi: Michelle Paver | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Veden vanki (Maan, veden ja tulen väki) Reeta Aarnio Kirja oli kerronnaltaan parempi kuin edellinen osa. Kuitenkin tietynlainen "taikuus" oli hieman kadonnut.
Luin tämän kirjan, kun olin kuudennella ja voisin lukea vielä uudestaankin...
![]() |
suden veli merkitsi suosikiksi Veden vanki (Maan, veden ja tulen väki, #2) Reeta Aarnio Julkaistu: 2009 (fantasia, lapset) | |
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Veden vanki (Maan, veden ja tulen väki, #2) Reeta Aarnio Julkaistu: 2009 (fantasia, lapset) | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Maan kätkemät (Maan, veden ja tulen väki) Reeta Aarnio Ihan hyvä avaus tälle kirjasarjalle. Kertomisen tyyli on hieman mielenkiinnotonta, mutta tapahtumat korvaavat tämän puitteen. Eläydyin jokaiseen hahmoon. Arkipäiväistä ympäristöä olisi saanut olla enemmän.
Mutta suosittelen.
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Tulikronikka (Kirja aikojen alusta) John Stephens Edellistä osaa selvästi parempi, mukaansatempaava. Pidin erityisesti, että lasten vanhemmat ovat enemmän juonessa mukana, vaikkakin aivan lopussa. Suosittelen luettavaksi.
![]() |
suden veli merkitsi suosikiksi Tulikronikka (Kirja aikojen alusta, #2) John Stephens Julkaistu: 2013 (fantasia, nuoret) | |
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Tulikronikka (Kirja aikojen alusta, #2) John Stephens Julkaistu: 2013 (fantasia, nuoret) | |
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Maan kätkemät (Maan, veden ja tulen väki, #1) Reeta Aarnio Julkaistu: 2008 (fantasia, lapset) | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki) Reeta Aarnio Kirja oli mielenkiintoinen, ottaen huomioon, että olen itsekin opiskellut shamanismia oma-aloitteisesti ennen kirjan lukemista.
Kirja on parantanut lukemattomia kesäpäiviäni aivan kuten muutkin sarjaan kuuluvat teokset. Mieltä jää kalvamaan, miten Liinan, Eetun,Sirin ja Violan käy tulevaisuudessa.
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4) Reeta Aarnio Julkaistu: 2013 (fantasia, lapset) | |
![]() |
suden veli merkitsi suosikiksi Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4) Reeta Aarnio Julkaistu: 2013 (fantasia, lapset) | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Tom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura) Elena Mady Eikä, tämä kirjasarja ei saa loppua! Tom oli mukavasti enemmän juonessa mukana. Lukiessani kirjaa minusta tuntui siltä, että Tom ja Ella rakastaisivat toisiaan, siis enemmän kuin pelkästään kaveruudessa.
Jos Elena Mady ei näitä kirjoja enää kirjoita, minä aion kirjoittaa kyllä jatko-osia itse.
![]() |
suden veli merkitsi suosikiksi Tom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura, #3) Elena Mady Julkaistu: 2013 (fantasia, lapset) | |
![]() |
suden veli antoi arvosanan ![]() Tom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura, #3) Elena Mady Julkaistu: 2013 (fantasia, lapset) | |
suden veli kirjoitti kirja-arvion
![]() Liekehtivä valtaistuin (Kanen aikakirjat) Rick Riordan Nykyaika yhdistyy muinaisuuteen ja uskomukset tosielämään. Aivan MAHTAVAA! Suosittelen.