Kirjahylly :: Mirelle |
---|

Rekisteröitynyt 11.06.2015 (Paikalla 5 vuotta sitten)
Mirelle on 23 tason Soturi 2894 aktiivisuuspisteellä
Edistyminen seuraavalle tasolle:
Edistyminen seuraavalle tasolle:
Arvioinut 76 kirjaa - keskiarvolla 3.76
Kirjoittanut 57 viestiä keskustelualueelle
Kirjoittanut 57 viestiä keskustelualueelle
Tietoa minusta |
---|
Olen tällainen 17-vuotta vanha tyttö Etelä-Suomesta ja kirjat sekä klassinen musiikki ovat iso osa elämääni. Luen melkeinpä kaikkea runoista dekkareihin, mutta fantasiakirjallisuuteen olen koukussa. Lempikirjailijoihin taitavat kuulua Alexandre Dumas, Tolkien ja Bernard Cornwell. Mutta mitäpä tässä tämän enempää hölpöttämään kuin anteeksipyytöni esim. postausvirheistäni. |
Viimeksi lukemani kirjat | ||||
---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Lukemani kirjat painottuvat luokkiin |
---|
Enkelit Vampyyrit Paranormaali romantiikka Scifi Fantasia Korkea fantasia Lohikäärmeet Aikamatkustus Dystopia Nuortenkirjallisuus Urbaani fantasia Kauhu Noidat Historia |
Viimeisimmät tapahtumat | ||
---|---|---|
Mirelle merkitsi suosikiksi Silmarillion J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1979 (fantasia > korkea fantasia) | ||
Mirelle merkitsi omistetuksi Silmarillion J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1979 (fantasia > korkea fantasia) | ||
Mirelle antoi arvosanan
9/10 Silmarillion J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1979 (fantasia > korkea fantasia) | ||
Mirelle kirjoitti kirja-arvion
10/10 Taru sormusten herrasta (Taru sormusten herrasta) J. R. R. Tolkien Huh, tämän kirjan lukemisessa kesti kauan. En ole luultavasti koskaan lukenut yhtä teosta niin kauan kuin tätä, vaikka paksumpiakin on tullut luettua.
Rakastin jo valmiiksi Tolkienin luomaa maailmaa ja olin tutkinut sitä paljon ennen kuin ... (lisää)
Mirelle antoi arvosanan
10/10 Taru sormusten herrasta (Taru sormusten herrasta) J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1985 (fantasia > korkea fantasia, kokoelma) | ||
Mirelle merkitsi suosikiksi Taru sormusten herrasta (Taru sormusten herrasta) J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1985 (fantasia > korkea fantasia, kokoelma) | ||
Mirelle merkitsi omistetuksi Taru sormusten herrasta (Taru sormusten herrasta) J. R. R. Tolkien Julkaistu: 1985 (fantasia > korkea fantasia, kokoelma) | ||
Mirelle merkitsi omistetuksi Valtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1) George R. R. Martin Julkaistu: 2003 (fantasia > korkea fantasia) | ||
Mirelle kirjoitti kirja-arvion
7/10 Valtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu) George R. R. Martin Suurella uteliaisuudella lähdin lukemaan tätä niin rakastettua kirjaa. Kirja koukutti heti ja teksti oli taitavaa. Oli kylläkin monia hyvin raivostuttavia henkilöitä, mutta eikös niitä aina olekkin. Oli viihdyttävä lukukokemus, mutta en ... (lisää)
Mirelle antoi arvosanan
7/10 Valtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1) George R. R. Martin Julkaistu: 2003 (fantasia > korkea fantasia) | ||
Mirelle kirjoitti kirja-arvion
10/10 Tyhjä valtaistuin (Uhtred-sarja) Bernard Cornwell Nyt kyllä Cornwell laittoi parastaan. Taistelukohtaukset olivat aivan uskomattomia! Kirja koukutti totisesti, ahmaisinkin koko teoksen muutamassa tunnissa. Taas jälleen kerran Cornwell sai minutkin kiinnostumaan historiasta kovasti. Olen The ... (lisää)
Mirelle antoi arvosanan
10/10 Tyhjä valtaistuin (Uhtred-sarja, #8) Bernard Cornwell Julkaistu: 2015 (historia) | ||
Mirelle lisäsi hankintalistalle Tyhjä valtaistuin (Uhtred-sarja, #8) Bernard Cornwell Julkaistu: 2015 (historia) | ||
8/10 Vellum (Kaikkeuden kirja, #1) Hal Duncan Julkaistu: 2009 (fantasia) | ||
Mirelle antoi arvosanan
9/10 Narnian tarinat (Narnian tarinat) C. S. Lewis Julkaistu: 2000 (fantasia, kokoelma, nuoret) | ||
Mirelle antoi arvosanan
7/10 Hämähäkkijumala Neil Gaiman Julkaistu: 2009 (fantasia > urbaani fantasia) | ||
8/10 Kuvun alla Stephen King Julkaistu: 2011 (scifi > dystopia, jännitys) | ||
7/10 Uinu, uinu, lemmikkini Stephen King Julkaistu: 1986 (kauhu) | ||