Kirja-arvio: Mystinen valtakunta

Kirjoittanut Jackalbury - 3.0

'Mystinen valtakunta' oli Pronssikronikat trilogian päätösosa ja saman tasoinen kahden aiemman kirjan kanssa. Jostain syystä en saanut tarinasta otetta, enkä myöskään tämän viimeisen osan jälkeen vieläkään oikein ymmärrä, mitä tarinassa tarkalleen ottaen tapahtui. Jotenkin oudosti otteeni tarinasta lipsui välistä koko ajan ja putoilin kärryiltä. Outo sillisalaatti, jonka loputtua en tullut hullua hurskaammaksi. Hickmanien Pronssikronikat-trilogia ei vetänyt missäänm vaiheessa vertoja Hickmanin ja Weisin yhteistyön helmille kuten Dragonlancen teoksille. Viimeinen osa oli pettymys, sillä se tuntui sekoittavan käsitystäni ja olettamuksiani tarinasta vielä enemmän. Suosittelen 'Mystistä valtakuntaa' sille, joka on lukenut aiemmat osat ja haluaa tietää tarinan lopun. Muuten koko trilogia ei ollut minusta kovin kaksinenkaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Mystinen valtakunta

Tracy Hickman, Laura Hickman Julkaistu: huhtikuu 26, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Mika Renvall. Kansi: Jukka Murtosaari. Sidottu.

On kulunut 80 vuotta siitä, kun mystikot perustivat Calsandrian. Theona Conlan, jolla ei ole maagisia kykyjä, johtaa kadonneen prinssin etsintää.

Dwynwyn huomaa, että orjaoliot hallitsevat magiaa, joka uhkaa rauhaa keijujen ja heidän vihollistensa välillä.

Mutta portit eri maailmojen välillä ovat auki ja ihmiset, keijut ja hiidet syöksyvät sotaan, joka voidaan voittaa vain vielä tuntemattoman magian avulla.

Mystinen valtakunta on Pronssikronikat-trilogian päätösosa.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuninkaan salamurhaaja (Näkijän taru, #2)Kultasilmä (Ajan Pyörä, #9)Taru sormusten herrastaNarrin kohtalo (Lordi Kultainen, #3)Myrkyn oppitunnit (Yelena Zaltana, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 62 vierailijaa
Niko
Uusin jäsen: Heidi Sulander
Jäseniä yhteensä: 9741