Tässä kirja jossa on yli 500 sivua, mutta jonka voit sanoa lukeneesi kahdessa tunnissa. Hugo Cabret on poika joka asuu Pariisin rautatie-aseman yläpuolen käytävissä ja pitää huolta rautatie-aseman kelloista. Hän joutuu varastamaan syödäkseen, mutta varastaa vain pakosta - poikkeuksena lelut. Tarina alkaa tilanteesta, jossa Hugo hiipii kellontaakse tarkkailemaan pientä lelukoju Kun tilaisuus koittaa hän hiipii pöydän luokse, mutta astuukin leluhiireen, joka herättää kojun pitäjän... Tarina selventää elokuvan alkuaikoja ja myös näyttää kuvia niistä. Ajattelin alussa että tämä on vain pelkkä kliseinen ja huonosti kuvitettu tarina. Pian huomaa kuitenkin alkavansa nauttia kirjasta ja sen kuvituksesta. Vaikka ei se tarina kuitenkaan kovin syvällinen tai erilainen ollutkaan. Mainitttakoon, että kuvat olivat alun perin neljäsosan kokoisia nykyisestä koosta, ja Brian Selznick joutui käyttämään suurennuslasia piirtäessään niitä, huh.. Kuvittele olevasi pimeässä salissa. Elokuva alkakoon.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hugo Cabret: Kuvaromaani

Brian Selznick Julkaistu: syyskuu 2008
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Helene Bützow. Sidottu.

Caldecott Medal -palkinto.

Kirja jossa kaksi kolmasosaa tarinasta on kerrottu kuvin, yksi kolmasosa sanoin.

Brian Selznickin Hugo Cabret on aivan uudenlainen romaani, kirja jossa kaksi kolmasosaa tarinasta on kerrottu kuvin, yksi kolmasosa sanoin. Teksti ei siis ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

LoppuHäivähdys (Väristys, #2)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Tähtien henget (Etsijät, #6)Pedon luolasto (Deltoran vyö, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Jussi
Uusin jäsen: Mervi Tervo
Jäseniä yhteensä: 9553