Luin kirjan kolmatta kertaa ja tunnelma on jälleen sama, kirja on täydellinen! Juoni on uskamottoman loistokas ja ensimmäistä kertaa lukiessa juoni on ennalta-arvaamaton. Kolmatta kertaa lukiessa huomasi, kuinka taidokkaasti asiat kiteytyvät toisiinsa. Juuri yksityiskohdat tekevät kirjasta herkullista luettavaa. Huumoria ei puutu Georgen ja Fredin letkautuksista, eikä huispausotteluiden selostuksista. On ihanaa lukea myös kuinka Hermionessa tapahtuu muutos rennommaksi noidaksi. Kirjan kahlaa muutamassa päivässä sen monimuotoisuuden vuoksi. Teos poikkeaa sarjan muista osista sillä, ettei tässä keskitytä Voldemortiin, vaan vaaralliseen Sirius Mustaan. Siinä paras syy siihen miksi Harry Potter ja Azkabanin vanki on niin mahtavaa luettavaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Harry Potter ja Azkabanin vanki

J. K. Rowling Julkaistu: maaliskuu 6, 2000
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, bram stoker -palkinto, elokuva, ihmissudet, locus-palkinto, mythopoeic-palkinto

Alkuteos ilmestynyt 1999. Suomentanut Jaana Kapari. Kannen kuvat: Mika Launis. Sidottu.

Bram Stoker -palkinto 1999 (nuortenkirjat), Locus-palkinto 2000 (paras fantasiaromaani), Whitbread-lastenkirjapalkinto 1999, British Book Awards 1999, FCGB-lastenkirjapalkinto 1999, Nestlé Smarties -palkinto (9–11-vuotiaat), British Book Awards 1999, The Bookseller Author of the Year 1998, Whitaker's Platinum Book Award 2001, W. H. Smith Children's Book of the Year Award, Mythopoeic-palkinto ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Fimbul-talvi (Matka Asgårdiin, #1)Muotimatkaaja Titanicin kannellaViinikauppias (Syysmaa, #3)Myrskylä (Myrsky, #1)Ingo – Meren kansa (Ingo, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
Armeus, Salka
Uusin jäsen: Anniina Kellosalo
Jäseniä yhteensä: 8879