Kirja-arvio: Kotimaa

Kirjoittanut Lavinette - 5.0

Ehdottomasti yksi parhaista R.A Salvatoren kirjoista ikinä. Juoni oli yllättävä, sillä vaikka fantasiaa on tullut luettua kirjakaupalla niin mitään vastaavaa ei juuri ole tullut vastaan. Drizzin elämän vaiheet vetivät mukanaan ja oli mielenkiintoista seurata nuoren Drowin kehittymistä Menzoberranzanissa, kun ympäristö kuitenkin oli niin vastaan Drizzin kaltaisia henkilöitä. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja, joka kertoo selviytymisestä yhteiskunnassa, joka on vastoin omia aatteita ja omaatuntoa. Arvosana: 9½
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kotimaa

R. A. Salvatore Julkaistu: 1995
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 1990. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Jeff Easley. 3. painos 2004. Nidottu.

Outo ja eksoottinen Menzoberranzan on drow-haltioiden mahtava kaupunki. Nämä mustat haltiat elävät maassa, jossa perheet taistelevat keskenään ja satumaiset hirviöt nousevat valottomista syvyyksistä.

Mustia haltioita yhdistää häikäilemätön vallanhimo. Nuori puhdassydäminen ylimys Drizzt Do'Urden joutuu miettimään kuinka elää kunniattoman kansansa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Metsästäjän yö (Kumppanusten kirja, #1)Vastustaja (Maailmanjako, #3)Kääpiöiden koti (Ikikesä, #1)Drizztin legenda -antologia: Kootut kertomuksetKumppanukset (Maailmanjako, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 30 vierailijaa
LordStenhammar, FreakyMike
Uusin jäsen: Emi
Jäseniä yhteensä: 9106