Kirja-arvio: Hautausmaan poika

Kirjoittanut Eija - 3.0

Hautausmaan poika oli ihan kivaa luettavaa, mutta siihen se jäikin – ihan kivaksi. Koska kirja osottautui selvästi lasten kirjaksi, en siitä ihan hirveästi innostunut juuri sen lastenkirjamaisen ”simppelin” kerronnan vuoksi. Kirjan rakenne oli hyvä. Jokainen luku oli oma tarinansa, mutta jatkumoa oli kuitenkin läpi kirjan ja hautausmaan poika Eikku kasvoi ja vanheni lukujen edetessä. Viimeisissä luvuissa aikaisemmat luvut niputettiin yhteen, jolloin aikaansaatiin yksi kokonaisuus.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hautausmaan poika

Neil Gaiman, Dave McKean Julkaistu: heinäkuu 3, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: carnegie-mitali, hugo-palkinto, kummitukset, locus-palkinto

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Kuvittanut Dave McKean. Sidottu.

Hugo-palkinto 2009, Locus-palkinto (paras nuortenkirja) 2009, Newbery-mitali 2009, Carnegie-mitali 2010. World Fantasy -palkintoehdokas 2009, Mythopoeic-palkintoehdokas (nuortenkirjat) 2009, British Fantasy -palkintoehdokas 2009.

”Tämän lapsen kasvattamiseen tarvitaan enemmän kuin pari hyväsydämistä sielua. Siihen tarvitaan, Silas sanoi, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rautakuningas (Rauta-saaga, #1)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)Varjojen lapset (Varjo, #3)Finale (Caraval, #3)Soturi Matiaksen miekka (Redwallin taru, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 41 vierailijaa
blackstar, Mervi Tervo, Eija
Uusin jäsen: Mervi Tervo
Jäseniä yhteensä: 9553