Kirja-arvio: Pimeyden rakastaja

Kirjoittanut Eija - 2.5

Romanttinen vampyyrikirja, jossa pääpaino on romantiikalla. Yllätyksellellisyyttä ei siitä löytynyt vaan juonikuvio on hyvinkin ennalta arvattava ja tavallinen. Pääosassa vampyyriveljeskunta, joka taistelee pahoja vampyyrinmetsästäjiä vastaan. Veljeskuntalaiset, jotka ovat pääsääntöisesti komeita ja kauniita, ovat siis hyviksiä, vaikka tappajia ovatkin. Vampyyrinaaraat ovat myös jumalaisen kauniita. Mitä tästä nyt sanoisi ... romanttista lukemistoa, jossa vähän jännitystäkin mukana. Kirjan luki sujuvasti ilman suurempaa ärsytystä, mutta turhan imelä se oli makuuni ja en todennäköisesti tule lukemaan sarjan muita kirjoja. Arvosana 3-
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden rakastaja

J. R. Ward Julkaistu: maaliskuu 2, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marke Ahonen. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta – kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei nauti vihollistensa tuhoamisesta yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Kuningas (Mustan tikarin veljeskunta, #12)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)
Paikalla 3 jäsentä ja 45 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455