Mitä saadaan, kun laitetaan muutama tavallista harmaampi ihmisriepu ja joukko persoonallisuushäiriöisiä jumalia tämän päivän Lontooseen ja sekoitetaan? No, ei nyt taidetta, mutta varsin mukiinmenevää viihdettä kyllä. Juoni ei ollut siitä yllättävimmästä päästä, mutta kaipa se oli sellaisena uskollinen kreikkalaiselle tarustolle. Muinaisjumalansa tunteville olisi kuitenkin voitu tarjota enemmän ”sisäpiirijuttuja” ja joitain asioita olisi voitu ottaa vakavastikin. Mutta vahvat kolme tähteä värikkäälle, parituhatta vuotta vanhalle henkilökaartille, sekä vitsikkäälle, hyvin rullaavalle lukukokemukselle. (Luin teoksen alkukielellä.)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Huonosti käyttäytyvät jumalat

Marie Phillips Julkaistu: huhtikuu 3, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia
Avainsanat: antiikin mytologia, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Titia Schuurman. Sidottu, kansipaperi.

Millainen Afrodite olisi, jos hän eläisi nykyajan Lontoossa?

Olympos on ikuinen. Lontoo on jumalainen. Kreikkalaiset jumalat eivät unohtuneet antiikkiin, vaan elävät tälläkin hetkellä Pohjois-Lontoossa kimppakämpässä. He ovat menettäneet voimiaan ja ovat ikävystyneitä, mutta tekevät edelleen samaa kuin antiikin aikana: kinastelevat pikkuasioista ja punovat juonia, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rautagraali (Merlinin kronikat, #2)Syysrummut (Matkantekijä, #4)Keskiyön kruunu (Throne of Glass, #2)Maameren tarinat 1–4Musteloitsu (Mustesydän-trilogia, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 44 vierailijaa
LordStenhammar, ms.amadeus
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388