Kirja-arvio: Peuraheimo

Kirjoittanut Fantasyfan - 3.0

Peuraheimo on ennen kaikkea muinainen sukusaaga. Kirja ei ole tarina yksittäisestä seikkailusta ja minä-kertoja siirtyy monta kertaa eteenpäin. Tarina kertoo heimosta, jonka punaisena lankana kulkee noitien linja. Nämä noidat pitävät pitävät huolta heimosta ja heimo heistä. Muinaisista ajoista kertovissa kirjoissa on ennenkin ollut noituutta ja tarinoita henkimaailmasta, mutta tässä tarinassa henkimaailma konkretisoituu. Kaikkea tapahtunutta ei voi ohittaa sillä, että se olisi päähenkilön mielikuvituksen tuotetta.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Peuraheimo

Pekka Halonen Julkaistu: huhtikuu 30, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paleofiktio
Avainsanat: kotimainen

Kannen kuva: Pia Hentunen. Nidottu.

Mukana Kuvastaja-palkinnon lyhytlistalla 2009.

Kaikuja menneisyydestä!

Peuraheimo asustaa kotamajoissaan Sahvan kylässä meren rannalla. Kylän noita Guodhi sekä hänen poikansa Ahla johdattavat heimoa läpi vaikeidenkin aikojen perinteitä noudattaen. Uudenlaiset haasteet kuitenkin nousevat uhkaamaan kylän elämää. Kun toinen kansa, koidalaiset, saapuvat etelästä pitkine veneineen ja kuparikirveineen, on Sahvassakin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Puolikas sotaa (Särkynyt meri, #3)Tulinoita (Taika-akatemia, #1)Demoninmetsästäjän käsikirjaKivineitsytMatemaattisia olioita tai jaettuja unia
Paikalla 21 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384