Nämä kaksi kirjaa ovat myös erillisinä viihdyttävää luettavaa. Erityisesti pidin ykkös osasta. Kitiaran hahmo on aina kiehtonut kauneudellaan ja hurjuudellaan. Velho Palin on hahmollaan lähinnä ylittänyt ärsytyskynnykseni kurjuudessaan. En tiedä pidinkö toisesta osasta yksinään, mutta fantasia on luettavaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kesätulen lohikäärmeet

Margaret Weis, Tracy Hickman Julkaistu: 1996
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons, lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 1995. Runot: Michael Williams. Suomentanut Mika Renvall. Kuvat: Larry Elmore. 2. painos 2004. Sidottu ja nidottu laitos.

Peitsen sota on ohi. Vuodenajat vaihtuvat. Maailman heiluri liikahtaa. On kesän aika, kuuman polttavan kesän jonka kaltaista Krynnissä ei ole ennen koettu. Hyvän ja pahan tasapaino järkkyy.

Heiluri siirtyy valoon. Raskaan tappion kärsinyt nuori velho Palin Majere etsii tietä syvyyteen löytääkseen kadonneen enonsa, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)Kääpiökuilujen lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #1)Kevätaamun lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #3)Syyshämärän lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 25 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559