Kirja-arvio: Brisingr

Kirjoittanut The Fantasy - 5.0

Brisingr täytti kaikki odotukseni. Kirja oli hyvä verrattuna aiempiin osiin. Sarja näyttää paranevan vain eteenpäin mentäsessä. Brisingr oli salaperäinen muttei liian. Osa juonesta oli ennalta arvattavaa ja osa ei. Kirjassa Eragonin miekka oli yllätys, mutta Murtagh ja Thorn eivät. Murtaghissa ja Thornissa oli se vialla, että kaikissa kirjoissa vihollinen o voimakkaampi, mutta, yllätys yllätys, hyvät voittavat. Galbatorixilla on kirjassa yhtävähän vuorosanoja kuin apinalla vaikka hänen pitäisi olla yksi juonen tärkeimmistä henkilöistä. Brisingriä suosittelen lämpimästi kaikille lohikäärmeistä ja fantasiasta pitäville!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Brisingr

Christopher Paolini Julkaistu: maaliskuu 13, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Tarja Rouhiainen. Sidottu, kansipaperi.

Kiihkeä odotus palkitaan: Brisingr on täyttä tulta!

Voitettuaan suuren taistelun Palavilla tasangoilla Eragon, Saphira ja vardenit saivat hengähdystauon, mutta vain hetkeksi. Lohikäärmeratsastajalta odotetaan paljon, ja Eragon huomaa pian antaneensa lupauksia ja uskollisuudenvaloja, jotka repivät häntä eri suuntiin.

Eragon haluaisi olla uskollinen serkulleen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)JäälohikäärmeKulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Perillinen (Perillinen, #4)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)
Paikalla 70 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325