Kirja-arvio: Minotaurien maa

Kirjoittanut Sam Susi - 2.0

Kovin kattavasti en jaksa tätä kirjaa arvostella, sillä se ei koskettanut minua juuri ollenkaan. Juoni etenee kohtuun tyypillisellä tavalla ja oikeastaan vailla yllätyksiä, seuraten kliseistä kaavaa lähes kaikessa. Kazia ei kuvata kovin persoonallisena tyyppinä missään kohtaa, ja hän esiintyykin tyypillisenä "sankari tahtomattaan" tyyppinä aina tarinan loppuun saakka. Muutkin henkilöt ovat peruskauraa aina hölmöilevästä kentti apurista ilkeään ylipappi-arkkipahikseen, jonka maailmanvalloitus motiivit olivat aika köyhät. Koko kirja oli melko ikävystyttävä kahlata läpi, ja luinkin sen poikkeuksellisn innottomasti ja hitaasti. Oikeastaan kaikki fantasian kliseet esiintyivät teoksessa, mutta jos luet ensikertaa fantasiaa tai dragonlanceja, voi kirjasta saada jotakin irti. Ei huono, mutta aivan liian tavanomainen fantasiamättö.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Minotaurien maa

Richard A. Knaak Julkaistu: 2003
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Larry Elmore. Muut kuvat: Valerie Valusek. Nidottu.

Krynnin kansoista yksi on pysynyt ylpeänä ja vahvana. Minotaurit pitävät itseään tulevaisuuden maailman hallitsijoina. Huolimatta vastoinkäymisistä, tappioista, orjuudesta ja halveksunnasta minotaurit ovat pysyneet voimakkaina. Mutta heillä on vihollinen, joka haluaa alistaa koko minotaurikansan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kaksosten sota (Dragonlance: Legendat, #2)Kevätaamun lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #3)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)Tiimalasivelhon lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #3)Kruunu ja miekka (Dragonlance: Solamnian nousu, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Tino Vehoniemi
Jäseniä yhteensä: 9367