Kirja-arvio: Aamunkoi

Kirjoittanut vampire girl - 5.0

Ihan hyvä lopetus ihanalle kirjasarjalle, vaikka ei kaikkea toiveita pystynyt täyttämäänkään. Tätä viimeistä kirjaa odotin yli vuoli vuotta. Tässä kirjassa oli aikuisempi ote, mutta se sopi tähän. Hyvät puolet kirjassa: - Edward ja Bellan häämatka ja elämää nuorparina, pelkäsin ettei hääyötä käsiteltäisi ollenkaan. - Päästiin Jacobin pään sisälle, huomasin heti lukevansa aivan eri henkilö näkökulmasta. Jacobin huumori oli ihan mahtava. Edwardin ehdotus Jacodille Bellasta oli kutkuttava ja pöyristyttävä, ihan Bellalla olisi tahdoton nukke (taitaa hieman ollakin). Jacobin kautta päästin muittenkin ilmisusien pään sisälle ja Leah oli henkilönä paljon mielenkiintoisempi kuin Bella - Käsiteltiin Bellan elämä vampyyrina, pelkäsin että muutos tapahtuisi vasta viimeisillä sivuilla. Kiva tällaisesta tavallisesta puolauskyvyttömästä tyttöstä tuli kaikista vahvin. Bellan kilpi mielenkiintoinen, mutta osasin odottaa jonkinlaista erikoistaittoa. - Onnellinen loppu Huonot puolet: - Miinusta kirjassa oli että hypättiin kauan odotettu Edwardin ja Bella ensimmäinen kerta, vaikka osasin sitä odottaa, oli se pettymys silti. On tietysti hyvä jättää mielikuvituksen verran, olisi siitä vähän voinut kuvailla vaikka onkin nuortenkirja. - Taistelu Volturien kanssa, jota kirjassa odotettiin ja valmisteltiin kauheasti, eikä sitten edes taisteltu. Minusta se latisti loppua. Toivottavasti elokuva ottaa asiasta enemmän irti. Toivottavasti Meyer kirjoittaa vielä Leah tai Renee näkökulmasta. Ja tietysti ehdottomasti nettiin vuotanut Midnight Sun kirjan (edwardin näkökulmasta houkutus). Ei muuta hakeat jäähyväiset kirjasarjalle.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Aamunkoi

Stephenie Meyer Julkaistu: lokakuu 22, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: elokuva, ihmissudet, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Pirkko Biström. Sidottu.

”Älä pelkää”, kuiskasin. ”Me kuulumme yhteen.” Äkkiä minut valtasi tunne, että sanani olivat totisinta totta. Tämä hetki oli niin virheettömän oikeanlainen, ettei vähintäkään epäilyksen sijaa jäänyt. Hänen kätensä kietoutuivat ympärilleni, puristivat minut häntä vasten... Tuntui, kuin jokaista hermoani kihelmöisi. ”Ikuisesti”, hän myönsi.

Suunnaton intohimo ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Houkutus (Houkutus, #1)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Epäilys (Houkutus, #3)Bree Tannerin lyhyt elämäUusikuu (Houkutus, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 43 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455